MENU
PWN wspiera profesjonalistów

French Boulangerie Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts

(Twarda)
0.00  [ 0 ocen ]
 Dodaj recenzję
Rozwiń szczegóły »
Cena katalogowa: 149,00 zł
Najniższa cena z 30 dni: 124,98 zł
Cena produktu

Cena katalogowa – rynkowa cena produktu, często jest drukowana przez wydawcę na książce.

Najniższa cena z 30 dni – najniższa cena sprzedaży produktu w księgarni z ostatnich 30 dni, obowiązująca przed zmianą ceny.

Wszystkie ceny, łącznie z ceną sprzedaży, zawierają podatek VAT.

137,58
Dodaj do schowka
Dostępność: w magazynie
Ostatnie sztuki
Dostawa i płatność
Termin wysyłki
- Zamów z DPD (kurier lub punkty) do 19:30, a Twoją paczkę wysyłamy jeszcze dziś i dostarczymy jutro!
- Dotyczy dni roboczych (poniedziałek-piątek, z bez dni wolnych od pracy) oraz towarów dostępnych w magazynie.
- Pozostałe zamówienia realizujemy w terminie deklarowanym na stronie produktu.
- Czas oczekiwania na zamówienie = wysyłka + dostawa przez przewoźnika.
Dostawa i płatność
- Paczki dostarczamy wyłącznie na terenie Polski; od 299 zł dostawa GRATIS!
- Dla zamówień o wartości powyżej 500 zł wyłącznie płatność elektroniczna.


Przedpłata (Przelewy24)
do 299 zł
od 299 zł
Dostawa 
- Kurier DPD
12,49 zł
0 zł
1 dzień
- Odbiór w punktach DPD
10,99 zł
0 zł
1 dzień
- InPost Paczkomaty 24/7
13,99 zł
0 zł
1 dzień
- ORLEN Paczka
9,99 zł
0 zł
1 dzień
- Odbiór w Punktach Poczta, Żabka
10,99 zł
0 zł
2 dni
- Pocztex
11,99 zł
0 zł
2 dni
- Odbiór w księgarni PWN
0 zł
0 zł
2-3 dni

Pobranie
do 299 zł
od 299 zł
Dostawa 
- Kurier DPD
16,49 zł
0 zł
1 dzień
- Odbiór w Punktach Poczta, Żabka
14,99 zł
0 zł
1-2 dni
- Pocztex
15,99 zł
0 zł
2 dni
Zarezerwuj i odbierz w księgarni stacjonarnej PWN

French Boulangerie Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts

A complete baking course from the world-renowned professional culinary school École Ferrandi Paris, dubbed the “Harvard of gastronomy” by Le Monde newspaper.

From crunchy baguettes to fig bread, and from traditional brioches to trendy cruffins, this comprehensive volume teaches aspiring bakers how to master the art of the French boulangerie. This new cookbook focuses on bread and viennoiserie, the category of French baked goods traditionally enjoyed for breakfast (like croissants and pains au chocolat); it is a perfect complement to Ferrandi’s bestselling French Pâtisserie, which covers baked desserts. Here, the culinary school’s team of experienced chef instructors provides more than 40 techniques, explained in 220 step-by-step instructions-from making your own poolish or levain to kneading, shaping, and scoring various types of loaves, and from laminating butter to braiding brioches. Base recipes for doughs, fillings, and classic viennoiserie provide fundamental building blocks.

Organized into four categories-traditional breads, specialty breads, viennoiserie, and sandwiches-the 83 easy-to-follow recipes provide home chefs with sweet and savory options for breakfast or snacks-from country bread to grissini, pastrami bagels to croque-monsieurs, and kougelhopf to beignets. Select gluten-free, vegetarian, and vegan recipes offer something for everyone. A general introduction explains the fundamentals of bread and viennoiserie making, including key ingredients, the importance of gluten, the steps of fermentation, and an informative glossary.

  • Sposób dostarczenia produktu fizycznego
    Sposoby i terminy dostawy:
    • Odbiór osobisty w księgarni PWN - dostawa 2-3 dni robocze
    • Odbiór w InPost Paczkomaty 24/7 - dostawa 1 dzień roboczy
    • Kurier pocztowy (dostawa do domu lub pracy) - dostawa 2 dni robocze
    • Odbiór w Punktach Poczta, Żabka - dostawa 2 dni robocze
    • Punkty partnerskie ORLEN Paczka - dostawa 1-2 dni
    • Kurier (DPD) - dostawa 1 dzień roboczy
    Ważne informacje:
    Czas oczekiwania na zamówiony towar = czas wysyłki produktu + dostawa przez przewoźnika
    • Całkowity czas oczekiwania na realizację zamówienia jest sumą czasu wysyłki podanej na stronie każdego produktu oraz czasu potrzebnego przewoźnikowi na dostarczenie paczki. Podane terminy dotyczą zawsze dni roboczych (od poniedziałku do piątku, z wyłączeniem dni wolnych od pracy).
    • Wysyłkę zamówień prowadzimy jedynie na terenie Polski.
    • Dostawa do Księgarni PWN, punktów ORLEN Paczka, stacji Orlen, sklepów Żabka oraz Paczkomatów InPost nie jest realizowana dla zamówień z płatnością przy odbiorze.
    • Cena towaru na fakturze VAT jest podwyższona o ewentualny koszt transportu.
    • W przypadku zamówienia kilku towarów koszt przesyłki wybranej przez Klienta zostanie podzielony i przyporządkowany proporcjonalnie do cen kupionych produktów.
    • Produkty dostępne w PRZEDSPRZEDAŻY wysyłane są po dacie premiery wydawniczej.
NAZWA I FORMAT
OPIS
ROZMIAR

Przeczytaj fragment

Inni Klienci oglądali również

99,50 zł
110,56 zł

From Adam to Christ

The publication of these essays in one volume--essays published separately and in diverse contexts over a period of thirty years--is something of an event. Professor Hooker is one the foremost New Testament scholars currently writing, and Paul is one o...
71,07 zł
78,97 zł

From Widows to Warriors

For too long the women of the Bible have been depicted in one-dimensional terms. On one side are saints, such as Mary, while on the other are 'bad girls,' such as Eve and Jezebel. Just as often, the female characters of the Bible are simply ignored....
63,93 zł
71,03 zł

Crockpot Recipes

Would you love to have delicious and healthy meals with little effort?Whether you want to (1) discover 100 of the best crockpot recipes of all time, (2) create delicious meals with little effort, or (3) save time and ...
270,96 zł
301,07 zł

The Origin of Cattle in China from the Neolithic to the Early Bronze Age

Cattle (Bos taurus), domesticated from the extinct aurochs (Bos primigenius), has been an important animal to many human societies since prehistoric times. Cattle provides not only meat for subsistence, but also hide, blood, dung, milk and traction ...
134,80 zł
199,00 zł

French Cooking at Home

Master the art of classic French cuisine with this stunning cookbook filled with 100 recipes, infographics, dozens of step-by-step color photographs, and a handy illustrated glossary.In this stunning French cooking bible, chef Marianne Megn...
35,18 zł
39,09 zł

C.A. Coey's School of Motoring, 1424-26 Michigan Ave. Chicago

The book, C.A. Coey's School of Motoring, 1424-26 Michigan Ave. Chicago , has been considered important throughout the human history, and so that this work is never forgotten we have made efforts in its preservation by republishing this book in a moder...
88,80 zł
98,67 zł

MEDITERRANEAN DIET SALAD RECIPES

Are you ready to be the healthiest version of yourself?  If you are sick and tired of feeling sluggish and unhappy with the way you look, it's time to do something about it. YOUR ...
57,78 zł
64,20 zł

Life Lessons from Romans

The Max Lucado Life Lessons series offers intriguing questions, inspirational stories, and poignant reflections to take readers deeper into God's Word.
95,95 zł
106,61 zł

To Refrain from Embracing

From the backdrop of an impoverished steel-working community in working-class Hamilton, Ontario, in the 1970s, To Refrain From Embracing follows the trials faced by a small family after suicide-attempt results i...

Recenzje

Nikt nie dodał jeszcze recenzji. Bądź pierwszy!