Kurczak oraz indyk na 100 sposobów
Oddajemy w Twoje ręce zbiór sprawdzonych przepisów na różnorodne potrawy z kurczaka oraz indyka – najpopularniejszych rodzajów drobiu. Są wśród nich propozycje odpowiednie zarówno na co dzień, jak i na uroczystą okazję.
Znajdziesz tu takie specjały, jak: szybkie curry kokosowe, piersi kurczaka w sosie śmietanowym, medaliony z piersi indyka, pikantne skrzydełka kurczaka, faszerowane udka kurczaka, kurczak z sosem pomarańczowym czy indyk z nadzieniem mięsnym.
Polecamy receptury nie tylko na dania główne, ale także na pożywne zupy (np. zupę cytrynową z kurczakiem) oraz niebanalne przekąski (np. sałatkę z pieczonym kurczakiem i owocami).
-
Kategorie:
-
Książki »
-
Poradniki »
-
Kuchnia
-
Język wydania:
polski
-
ISBN:
9788377071076
-
EAN:
9788377071076
-
Liczba stron:
128
-
Wymiary:
17.0x24.5cm
-
Waga:
0.41kg