Najlepsze potrawy z drobiu
Doprawdy trudno znaleźć osoby, które nie lubią drobiu. I nic dziwnego, bo to mięso uniwersalne: smakowite, łatwo dostępne, zazwyczaj proste i szybkie w przygotowaniu. Kurczaki i indyki są przy tym naprawdę tanie i doskonale nadają się na dania dietetyczne, zaś nieco droższe kaczki i gęsi w różnych kulinarnych postaciach są często główną atrakcją wykwintnych posiłków. W dodatku mięso drobiu można przyrządzać na wiele różnych sposobów. Dzięki temu za każdym razem smakuje inaczej, a czasem wręcz zadziwia smakiem. Czy trzeba więcej słów, by zachęcić do częstego serwowania rodzinie i gościom przysmaków z kurczaków, indyków, kaczek i gęsi? Wystarczy podsunąć dobre, niezawodne i ciekawe przepisy. Proponujemy państwu ponad 160 przepisów na pyszne potrawy z kurczaka, indyka, kaczki i gęsi, wszystkie wielokrotnie wypróbowane.
-
Kategorie:
-
Książki »
-
Poradniki »
-
Kuchnia
-
Język wydania:
polski
-
ISBN:
9788376485966
-
EAN:
9788376485966
-
Liczba stron:
176
-
Wymiary:
16.5x23.5cm
-
Waga:
0.41kg