Informacja o cookies
Strona ksiegarnia.pwn.pl korzysta z plików cookies w celu dostarczenia Ci oferty jak najlepiej dopasowanej do Twoich oczekiwań i preferencji, jak również w celach marketingowych i analitycznych. Nasi partnerzy również mogą używać ciasteczek do profilowania i dopasowywania do Ciebie pokazywanych treści na naszych stronach oraz w reklamach. Poprzez kontynuowanie wizyty na naszej stronie wyrażasz zgodę na użycie tych ciasteczek. Więcej informacji, w tym o możliwości zmiany ustawień cookies, znajdziesz w naszej Polityce Prywatności.
Podręczniki akademickie »
MENU
Kurier 0 zł »

Nopi(Twarda)

0.00  [ 0 ocen ]
 Sprawdź recenzje
Rozwiń szczegóły »
Cena detaliczna: 96,60 zł
88,35
Cena zawiera podatek VAT.
Oszczędzasz 8,25 zł
Stan magazynowy: Mała ilość
Zarezerwuj i odbierz w księgarni stacjonarnej PWN
Dodaj do schowka
Wysyłka: 24h
Dostawa
Produkt posiadamy w magazynie i wyślemy go w ciągu 24 godzin w dni robocze.

Uwaga! Całkowity czas oczekiwania na zamówienie = czas wysyłki podany na stronie każdego produktu + dostawa przez przewoźnika. 
Podane terminy dotyczą dni roboczych (poniedziałek-piątek,
z wyłączeniem dni wolnych od pracy).
Dostawa i płatność
Cennik dostaw
Paczki dostarczamy wyłącznie na terenie Polski.
Od 250 zł paczki dostarczamy GRATIS!
Zamówienia z minimum jedną książką Wydawnictwa Naukowego PWN, PZWL lub WNT wysyłamy taniej.

Płatność elektroniczna (PayU, Masterpass)
dla zamówień
PWN/PZWL/WNT
Kiosk RUCHu - odbiór osobisty
7,75 zł
6,75 zł
Poczta Polska - odbiór w punkcie
7,75 zł
6,75 zł
Kurier pocztowy
11,75 zł
10,75 zł
Paczkomaty InPost
11,75 zł
10,75 zł
Kurier
12,75 zł
11,75 zł
Odbiór w księgarni PWN
GRATIS!
GRATIS!
Płatność za pobraniem
dla zamówień
PWN/PZWL/WNT
Poczta Polska - odbiór w punkcie
10,75 zł
9,75 zł
Kurier pocztowy
14,75 zł
13,75 zł
Kurier
15,75 zł
14,75 zł

Nopi

NOPI: THE COOKBOOK includes over 120 of the most popular dishes from Yotam’s innovative Soho-based restaurant NOPI. It’s written with long-time collaborator and NOPI head chef Ramael Scully, who brings his distinctive Asian twist to the Ottolenghi kitchen. Whether you’re a regular at the NOPI restaurant and want to know the secret to your favourite dish or are an Ottolenghi fan who wants to try out restaurant-style cooking, this is a collection of recipes which will inspire, challenge and delight.

All recipes have been adapted and made possible for the home cook to recreate at home. They range in their degree of complexity so there is something for all cooks. There are dishes that long-time Ottolenghi fans will be familiar with – a starter of aubergine with black garlic, for example, or the roasted squash with sweet tomatoes – as well as many dishes which will stretch the home cook as they produce some of the restaurant’s signature dishes at home, such as Beef brisket croquettes or Persian love rice. With chapters for starters & sides, fish, meat & vegetable mains, puddings, brunch, condiments and cocktails, a menu can easily be devised for any occasion and purpose.

  • Sposób dostarczenia produktu fizycznego
    Sposoby i terminy dostawy:
    • Paczka w RUCHu - dostawa 2 dni robocze
    • Odbiór paczki w urzędzie Poczty Polskiej - dostawa 2 dni robocze
    • Dostawa Pocztą Polską - dostawa 2 dni robocze
    • Odbiór paczki w Paczkomacie InPost - dostawa 2 dni robocze
    • Dostawa kurierem - dostawa 1 dzień roboczy
    • Odbiór własny w księgarni PWN - dostawa 3 dni robocze
    Ważne informacje o wysyłce:
    • Nie wysyłamy paczek poza granice Polski.
    • Dostawa do części Paczkomatów InPost oraz opcja odbioru osobistego w księgarniach PWN jest realizowana po uprzednim opłaceniu zamówienia kartą lub przelewem.
    • Całkowity czas oczekiwania na paczkę = termin wysyłki + dostawa wybranym przewoźnikiem.
    • Podane terminy dotyczą wyłącznie dni roboczych (od poniedziałku do piątku, z wyłączeniem dni wolnych od pracy).
NAZWA I FORMAT
OPIS
ROZMIAR

Inni Klienci oglądali również

Bez jaj

#bezjajtej – Książka nie tylko dla wegan!„Czy można połączyć pyszne słodkości, punkowe zacięcie i etyczny styl życia? Okazuje się, że jak najbardziej, a Agata i jej ekipa są w tym mistrzami. Warto w to wejść!”(Oreste...
69,90 zł

Słodko

Ponad 110 przepisów na słodko od mistrza Yotama Ottolenghiego.Słodko to zbiór pysznych wypieków, ciast i innych deserów, w których pierwszoplanową rolę grają charakterystyczne dla autora smaki i aromaty: f...

Domowe przetwory

Dżemy i marmolady już dawno przestały być jedynie "smarowidłem" idealnym na kanapki. Nasz gust zmienił się znacznie od czasów babć, a przetwory te coraz częściej kuszą nas słodkimi korzennymi nutami lub ostrym aromatem chili i octu. St...

Śniadania i brunche u Specianich

Śniadania i brunche u Specianich. Zalecenia żywieniowe w nietolerancjach pokarmowych to książka zawierająca zbiór przepisów, z których każdy można modyfikować w zależności od indywidualnych potrzeb i problemów zdrowotnych (...

Atlas warzyw 180 gatunków z całego świata

Trudno wyobrazić sobie nasz jadłospis bez warzyw. Zjadane jako przekąska, danie główne, w postaci koktajli, jako składnik ciast służą naszemu organizmowi bardziej niż jesteśmy w stanie to sobie wyobrazić. Oprócz rodzimych kapust, pomidor&...

Żywność wygodna i żywność funkcjonalna

Publikacja Wydawnictwa WNT, dodruk Wydawnictwo Naukowe PWN Oto podręcznik w którym przedstawiono najważniejsze problemy z dziedziny technologii żywności wygodnej, żywności funkcjonalnej i dietetycznej z uwzględnieniem jej oddziaływania na organ...

Polskie jabłka

Jabłko jest bardzo polskim owocem,który znakomicie nadaje się do różnorodnych kulinarnych eksperymentów. Pasuje do wielu dań zarówno tych mięsnych, jak i niezwykle lubianych ciast oraz deserów. Wiele odmian od t...

Jedz pysznie i nie bój się cholesterolu

Wielu ludziom wydaje się, że jeśli nie zaczynają dnia od jajecznicy na boczku, jeśli golonka rzadko gości na ich talerzu, a oni sami nie są superfanami słodyczy, to problem ich nie dotyczy. Nic bardziej błędnego! Zły cholesterol czai się nawet w niewin...

Ślónsko kuchnia dla Hanysów i Goroli

Kuchnia śląska? To nie tylko żur, krupniok, czy rolada z ziemniaczanymi kluskami i modrą kapustą. Śląskie niebo było kiedyś potrawą równie popularną, jak rolada. Kto dziś wie, co to za danie? Śląska tradycja kulinarna jest znacznie bogatsza, niż się...

Recenzje

Nikt nie dodał jeszcze recenzji. Bądź pierwszy!