MENU
Darmowa dostawa

The Restaurant

(Książka)

Large Print Edition

0.00  [ 0 ocen ]
 Dodaj recenzję
Rozwiń szczegóły »
Najniższa cena z 30 dni: 73,87 zł
Cena produktu

Cena katalogowa – rynkowa cena produktu, często jest drukowana przez wydawcę na książce.

Najniższa cena z 30 dni – najniższa cena sprzedaży produktu w księgarni z ostatnich 30 dni, obowiązująca przed zmianą ceny.

Wszystkie ceny, łącznie z ceną sprzedaży, zawierają podatek VAT.

82,08
Dodaj do schowka
Dostępność: 3-5 dni
Towar na zamówienie
Dostawa i płatność
Termin wysyłki
- Zamów z DPD (kurier lub punkty) do 19:30, a Twoją paczkę wysyłamy jeszcze dziś i dostarczymy jutro!
- Dotyczy dni roboczych (poniedziałek-piątek, z bez dni wolnych od pracy) oraz towarów dostępnych w magazynie.
- Pozostałe zamówienia realizujemy w terminie deklarowanym na stronie produktu.
- Czas oczekiwania na zamówienie = wysyłka + dostawa przez przewoźnika.
Dostawa i płatność
- Paczki dostarczamy wyłącznie na terenie Polski; od 299 zł dostawa GRATIS!
- Dla zamówień o wartości powyżej 500 zł wyłącznie płatność elektroniczna.


Przedpłata (Przelewy24)
do 299 zł
od 299 zł
Dostawa 
- Kurier DPD
12,49 zł
0 zł
1 dzień
- Odbiór w punktach DPD
10,99 zł
0 zł
1 dzień
- InPost Paczkomaty 24/7
13,99 zł
0 zł
1 dzień
- ORLEN Paczka
9,99 zł
0 zł
1 dzień
- Odbiór w Punktach Poczta, Żabka
10,99 zł
0 zł
2 dni
- Pocztex
11,99 zł
0 zł
2 dni
- Odbiór w księgarni PWN
0 zł
0 zł
2-3 dni

Pobranie
do 299 zł
od 299 zł
Dostawa 
- Kurier DPD
16,49 zł
0 zł
1 dzień
- Odbiór w Punktach Poczta, Żabka
14,99 zł
0 zł
1-2 dni
- Pocztex
15,99 zł
0 zł
2 dni

The Restaurant

Three sisters. An inherited Nantucket restaurant. One year before they can sell.


Mandy, Emma and Jill are as close as three sisters who live hundreds of miles apart can be. They grew up together on Nantucket, but Mandy is the only one that stayed.

Jill lives a glamorous life in Manhattan as a co-owner of a successful executive search firm. Never married, she is in her mid-thirties and lives in a stunning, corner condo with breathtaking views of the city and Hudson river. Everyone thinks there's something going on with her partner, Nick, because as a workaholic, she spends more time with him than anyone else. But there's never been anything but friendship between them and Nick loves being a bachelor in NYC.


Emma lives in Arizona and is an elementary school teacher and an aspiring photographer. She met her college professor husband, Peter, in grad school and they've been married for over fifteen years. In recent years, she's noticed that Peter has grown distant. But when he shares a surprising secret, she doesn't see it coming and her world is turned upside down.


Mandy followed her high school boyfriend, Cory to Boston College, and right after graduation, they married and settled in Dover, just outside of Boston. Cory joined a successful hedge fund, while Mandy took a job at a downtown financial services firm as an administrative assistant. She quit a year later, when Blake, the first baby came. Two years later, when Brooke was born, Cory left to open a competing Hedge Fund and they moved home to Nantucket. Now that the children are older, Mandy has more free time and is eager to do more than just volunteer with local charity events. But Cory doesn't want her to work. He thinks it doesn't reflect well on him and appearances are everything to Cory. Though when Mandy finds a second cell phone in his gym bag, she begins to question what is really going on.


When their beloved grandmother, Rose Ferguson passes peacefully in her sleep a week before her ninety-ninth birthday she leaves them quite a surprise. In addition to her Nantucket home, they learned that she was the silent owner of Mimi's Place, one of Nantucket's most popular year-round restaurants. 


There is of course, a catch--she left the restaurant equally to Mandy, Emma, and Jill--and also to Paul, the chef for the past twelve years.


And before they can sell, all three girls need to work at the restaurant for a period of one year--or else their shares will go to Paul--who was also Emma's first love.


  • Sposób dostarczenia produktu fizycznego
    Sposoby i terminy dostawy:
    • Odbiór osobisty w księgarni PWN - dostawa 2-3 dni robocze
    • Odbiór w InPost Paczkomaty 24/7 - dostawa 1 dzień roboczy
    • Kurier pocztowy (dostawa do domu lub pracy) - dostawa 2 dni robocze
    • Odbiór w Punktach Poczta, Żabka - dostawa 2 dni robocze
    • Punkty partnerskie ORLEN Paczka - dostawa 1-2 dni
    • Kurier (DPD) - dostawa 1 dzień roboczy
    Ważne informacje:
    Czas oczekiwania na zamówiony towar = czas wysyłki produktu + dostawa przez przewoźnika
    • Całkowity czas oczekiwania na realizację zamówienia jest sumą czasu wysyłki podanej na stronie każdego produktu oraz czasu potrzebnego przewoźnikowi na dostarczenie paczki. Podane terminy dotyczą zawsze dni roboczych (od poniedziałku do piątku, z wyłączeniem dni wolnych od pracy).
    • Wysyłkę zamówień prowadzimy jedynie na terenie Polski.
    • Dostawa do Księgarni PWN, punktów ORLEN Paczka, stacji Orlen, sklepów Żabka oraz Paczkomatów InPost nie jest realizowana dla zamówień z płatnością przy odbiorze.
    • Cena towaru na fakturze VAT jest podwyższona o ewentualny koszt transportu.
    • W przypadku zamówienia kilku towarów koszt przesyłki wybranej przez Klienta zostanie podzielony i przyporządkowany proporcjonalnie do cen kupionych produktów.
    • Produkty dostępne w PRZEDSPRZEDAŻY wysyłane są po dacie premiery wydawniczej.
NAZWA I FORMAT
OPIS
ROZMIAR

Przeczytaj fragment

Inni Klienci oglądali również

123,13 zł

Restaurant Marketing That Works

Do you HOPE your customers remember the great food and service you provided, and PRAY that they return again?In Restaurant Marketing That Works I'll teach you the FIVE TACTICS of creating a plan that will produce predictable marketing success...
59,19 zł

The Surprise Restaurant Manager

Surprise - you're in charge now!Steady money and new opportunities awaited as you moved up from server or bartender to front-of-house manager. But too often, restaurant management find themselves leading with minimal traini...
126,60 zł

Turn Your Restaurant Know-How into Success & Growth

* Founder of Chez Lien, Le Gout de la Thailande, Zen d Asie, Kyomi, and Tamashi.* How to build your restaurant at the least cost and eventually turn it into a substantial fortune.* Knowing how to cook delicious di...
50,27 zł

Recollections and Recipes of the Winery and the Vineyards Restaurant

We wanted this to be a cookbook with a view of its beginnings, starting with the winery. The restaurant came four years later. We had the good fortune to purchase the restaurant land in 1983. The winery took ...
67,08 zł

A Restaurant in Jaffa

A RESTAURANT IN JAFFA combines contemporary science and ancient settings with the unraveling of a chillingly plausible cyberoffensive. It is the tale of two talented individuals, each grappling with a troubled p...
416,86 zł

Immigrants in the Italian Restaurant Industry

Italian restaurants have invaded Paris. In addition to the small family-run businesses (of immigrants or of Italian origin), there are numerous chains of specialized Italian restaurants managed by non-Italian entrepreneurs. This sector is becoming more...
105,58 zł

There Are No Saints

In the summer of 1857, the Devil visited Titusville, Pennsylvania and was greeted by an exorcist with a drinking problem and a bad attitude. This is his story:For the low price of five dollars, Dexter "Dex" James will exorcis...
51,33 zł

Etchings Literary and Fine Arts Magazine 35.2

Etchings is the literary arts magazine of the University of Indianapolis. Produced twice a year by student-run Etchings Press, student editors solicit submissions, select pieces using a blind submission process, design and layout the magazine, and m...
41,46 zł

When Worlds Collide

All animation should be treated as equals in their own aspect, that's at least how Ryan sees it. Ryan; a 3D fox sees the world differently than his cartoon brethren, especially that of 2D (traditional hand-drawn animation) and 3D (CGI animation) whi...

Recenzje

Nikt nie dodał jeszcze recenzji. Bądź pierwszy!