MENU

Wnętrza w gastronomii

(Kartonowa)

Poradnik dla osób otwierających swój biznes

0.00  [ 0 ocen ]
 Dodaj recenzję
Rozwiń szczegóły »
Produkt niedostępny
Dodaj do schowka
Zarezerwuj i odbierz w księgarni stacjonarnej PWN

Wnętrza w gastronomii

poradnik dla otwierających restauracji-jak zaplanować zaplecze, urządzić salę dla gości, podpisać umowę najmu.

  • Sposób dostarczenia produktu fizycznego
    Sposoby i terminy dostawy:
    • Odbiór osobisty w księgarni PWN - dostawa 2-3 dni robocze
    • Odbiór w InPost Paczkomaty 24/7 - dostawa 1 dzień roboczy
    • Kurier pocztowy (dostawa do domu lub pracy) - dostawa 2 dni robocze
    • Odbiór w Punktach Poczta, Żabka - dostawa 2 dni robocze
    • Punkty partnerskie ORLEN Paczka - dostawa 1-2 dni
    • Kurier (DPD) - dostawa 1 dzień roboczy
    Ważne informacje:
    Czas oczekiwania na zamówiony towar = czas wysyłki produktu + dostawa przez przewoźnika
    • Całkowity czas oczekiwania na realizację zamówienia jest sumą czasu wysyłki podanej na stronie każdego produktu oraz czasu potrzebnego przewoźnikowi na dostarczenie paczki. Podane terminy dotyczą zawsze dni roboczych (od poniedziałku do piątku, z wyłączeniem dni wolnych od pracy).
    • Wysyłkę zamówień prowadzimy jedynie na terenie Polski.
    • Dostawa do Księgarni PWN, punktów ORLEN Paczka, stacji Orlen, sklepów Żabka oraz Paczkomatów InPost nie jest realizowana dla zamówień z płatnością przy odbiorze.
    • Cena towaru na fakturze VAT jest podwyższona o ewentualny koszt transportu.
    • W przypadku zamówienia kilku towarów koszt przesyłki wybranej przez Klienta zostanie podzielony i przyporządkowany proporcjonalnie do cen kupionych produktów.
    • Produkty dostępne w PRZEDSPRZEDAŻY wysyłane są po dacie premiery wydawniczej.
NAZWA I FORMAT
OPIS
ROZMIAR

Przeczytaj fragment

Inni Klienci oglądali również

39,11 zł
54,90 zł

Wnętrza zwierząt

Czy wiesz, że serce żaby przestaje bić, gdy zapada ona w zimowe odrętwienie? Ząb trzonowy słonia waży więcej od cegły, a mózg strusia jest mniejszy od jego gałki ocznej? W tej książce znajdziesz 21 rysunków, dzięki którym zajrzysz ...
62,80 zł

Podstawy gastronomii i technologii żywności Podręcznik do nauki zawodu Część 2

Podręcznik pomaga nabyć kompetencje wyszczególnione w Podstawie kształcenia w zawodach,czyli w umiejętnościach stanowiących podbudowę do kształcenia w zawodach: piekarz, cukiernik, wędliniarz, technik technologii żywności, technik przetwó...
60,28 zł
85,00 zł

Menedżer gastronomii Część 2

Nowość wydawnicza, jedyna taka pozycja na polskim rynku.Ten wyjątkowy poradnik to kompendium wiedzy o zarządzaniu gastronomią w dwóch częściach. Część pierwsza dotyczy: otwierania lokalu, marketingu, menu, obsługi gościa oraz zarządzania j...
47,91 zł
69,90 zł

Z góry widać tylko nic / Wnętrza wypalone lodem / Błazen w stroju klauna

Pełne pasji, błyskotliwego humoru, kipiące od emocji! Barwne opowieści, w których na pierwszy plan wysuwają się ludzkie namiętności.Dla kobiet i dla mężczyzn. O kobietach i o mężczyznach. Niebanalne, ponadczasowe, inspirowane znanymi...
7,49 zł
9,99 zł

Album z naklejkami. Mała projektantka. Wyjątkowe wnętrza

Moda, ładne wnętrza, udane przyjęcia i milusińskie zwierzątka to atrakcyjne tematy książeczek dla każdej dziewczynki. Z albumami pełnymi naklejek małe projektantki miło spędzą czas, rozwiną sprawność manualną i zainteresowania. Książki polecamy do r...
64,90 zł

Działalność gospodarcza w gastronomii Podręcznik Gastronomia Tom 3

Podręcznik do nauki podstaw działalności gospodarczej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu PDG w branży gastronomicznej. Niezbędny do opanowania umiejętności potrzebnych do podjęcia i prowadzeni...
96,38 zł
119,00 zł

Współczesne wnętrza

Publikacja prezentująca współczesne tendencje w architekturze i wnętrzarstwie.Zamieszczono w niej setki nowych, nigdy wcześniej nie publikowanych fotografii współczesnych domów i projektów wystroju wnętrzWs...
49,75 zł
69,00 zł

Karty dokonań

Monografia stanowi kompendium wiedzy z zakresu nowoczesnych technik zarządzania strategicznego w przedsiębiorstwie, obejmującego opracowanie, wdrożenie i realizację strategii. Składa się z sześciu rozdziałów.Pierwsze trzy dotyczą con...
62,80 zł

Obsługa klientów w gastronomii Zeszyt ćwiczeń Technik żywienia i usług gastronomicznych Kwalifikacja T.15.3

Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Usługi gastronomiczne, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie ...

Recenzje

Nikt nie dodał jeszcze recenzji. Bądź pierwszy!