Informacja o cookies
Strona ksiegarnia.pwn.pl korzysta z plików cookies w celu dostarczenia Ci oferty jak najlepiej dopasowanej do Twoich oczekiwań i preferencji, jak również w celach marketingowych i analitycznych. Nasi partnerzy również mogą używać ciasteczek do profilowania i dopasowywania do Ciebie pokazywanych treści na naszych stronach oraz w reklamach. Poprzez kontynuowanie wizyty na naszej stronie wyrażasz zgodę na użycie tych ciasteczek. Więcej informacji, w tym o możliwości zmiany ustawień cookies, znajdziesz w naszej Polityce Prywatności.
MENU

Wytwórnik kulinarny(Miękka)

0.00  [ 0 ocen ]
 Sprawdź recenzje
Rozwiń szczegóły »
Produkt niedostępny
Zarezerwuj i odbierz w księgarni stacjonarnej PWN
Dodaj do schowka
Słowa kluczowe: książka Kuchnia Diety

Wytwórnik kulinarny

WYTWÓRNIKI to seria autorskich zeszytów kreatywnych. Tu talent i pomysłowość artysty ilustratora łączą się z nieskrępowaną twórczością artysty dziecka.
„Wytwórnik kulinarny” zaprasza do wspólnej uczty. Razem z autorami i bohaterami książki Kasią i Szymonem zaplanujesz zakupy, odwiedzisz targ, pojedziesz na piknik, urządzisz restaurację i poznasz przepis na pyszne drożdżówki. Wystarczy coś do rysowania i stworzysz swój niepowtarzalny, kolorowy, kulinarny zeszyt.
Do twórczej pracy zachęci duży format książki i szlachetny papier Munken Print.

  • Sposób dostarczenia produktu fizycznego
    Sposoby i terminy dostawy:
    • Paczka w RUCHu - dostawa 2 dni robocze
    • Odbiór paczki w urzędzie Poczty Polskiej - dostawa 2 dni robocze
    • Dostawa Pocztą Polską - dostawa 2 dni robocze
    • Odbiór paczki w Paczkomacie InPost - dostawa 2 dni robocze
    • Dostawa kurierem - dostawa 1 dzień roboczy
    • Odbiór własny w księgarni PWN - dostawa 3 dni robocze
    Ważne informacje o wysyłce:
    • Nie wysyłamy paczek poza granice Polski.
    • Dostawa do części Paczkomatów InPost oraz opcja odbioru osobistego w księgarniach PWN jest realizowana po uprzednim opłaceniu zamówienia kartą lub przelewem.
    • Całkowity czas oczekiwania na paczkę = termin wysyłki + dostawa wybranym przewoźnikiem.
    • Podane terminy dotyczą wyłącznie dni roboczych (od poniedziałku do piątku, z wyłączeniem dni wolnych od pracy).
NAZWA I FORMAT
OPIS
ROZMIAR

Inni Klienci oglądali również

Czerwone złoto Kryminał kulinarny

Druga sprawa kryminalna kucharza Xaviera KiefferaOdkąd luksemburski kucharz Xavier Kieffer związał się z najsłynniejszą krytyczką kulinarną Francji, bywa zapraszany na najbardziej prestiżowe imprezy. Jednak uroczysta kolacja wydana przez mera Par...

Wielki leksykon kulinarny

Obszerne, nowoczesne wydanie encyklopedyczne, prezentujące szeroką wiedzę kulinarną z zakresu kuchni polskiej i międzynarodowejKsiążka zawiera ponad 17 000 haseł uporządkowanych alfabetycznie oraz około 1100 kolorowych ilustracji, zapoznaje...

Niebezpieczne związki kulinarne

Siedemnaście wykwintnych potraw, ich dwóch, ona jedna.Libertyński pojedynek o względy kapryśnej kokietki Nany, która doprowadza zalotników do szaleństwa. Kto dostąpi zaszczytu bycia jej jedynym kochankiem?Ni...

Dietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum II-VII w. Część 1

Książka przedstawia szczegółową analizę ewolucji poglądów starożytnych i wczesnośredniowiecznych autorów na temat dietetyki i ocenia wartość dzieł medycznych dla historii jedzenia i gastronomii. Autorzy przebadali wybrane traktaty ...

Dietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum (II-VII w.)

Niniejsza publikacja jest kontynuacją wieloletnich, wspólnie prowadzonych przez Autorów badań nad dietą, dietetyką, farmakologią i gastronomią późnego antyku i wczesnego Bizancjum. Powstała ona głównie na bazie greckich trak...

Dietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum II-VII w. Część 2

Prezentowany tom kontynuuje cykl książek poświęconych historii jedzenia, dietetyki i medycyny w antyku klasycznym i wczesnym Bizancjum. Autorzy przedstawiają studia odnoszące się do kolejnych grup pokarmów – kontynuując wątek podjęty w ksi...

Kryminały kulinarne Toma Hillenbranda

Pakiet: Kryminały kulinarne Toma Hillenbranda Razem taniej! Tom 1. "Diabelski owoc" Xavier Kieffer, niegdyś mistrz kuchni pracujący w wyśmienitych restauracjach, wyrz...

Antropologia praktyk kulinarnych Tom 5

Jedzenie, w którym ucieleśnia się dialektyczny związek naszej biologicznej indywidualizacji z naszą społeczną tożsamością, pozwala nam prześledzić procesy, które stanowią o specyfice relacji między nimi w naszych czasach postkapitalizmu i...

Dydaktyczny słownik tematyczny rosyjsko-polskich paraleli leksykalnych. Leksyka kulinarna

Dydaktyczny słownik tematyczny rosyjsko-polskich paraleli leksykalnych to innowacyjny słownik tematyczny z zakresu słownictwa kulinarnego opisujący pełne, niepełne i pozorne paralele leksykalne języka rosyjskiego i polskiego, to znaczy podobne graficzn...

Recenzje

Nikt nie dodał jeszcze recenzji. Bądź pierwszy!