MENU
ZAWĘŻONE WYNIKI
Znaleziono: 10
Przeglądaj:
Sortuj według:
Popularność malejąco
Wyświetl:
20

Nowoczesne zarządzanie produkcją

Ujęcie procesowe
Książka stanowi niezbędne kompendium wiedzy potrzebnej do praktycznego projektowania i organizowania systemów produkcyjnych oraz zarządzania produkcją i przedsiębiorstwami produkcyjnymi i usługo...
Książka (miękka)
do koszyka
66,75 zł
89,00 zł

Sterowanie procesami technologicznymi w produkcji żywności

Jedyna na rynku publikacja z dziedziny pomiarów i automatyki, która jest dostosowana do praktyki pracy technologów pracujących przy produkcji żywności.Szybki rozwój nowoczesnej techniki p...
Książka (miękka)
do koszyka
66,75 zł
89,00 zł

Bezpieczeństwo i jakość żywności

Pierwsza na rynku polskim praca, która w wieloaspektowy sposób przedstawia zagadnienia związane z bezpieczeństwem i jakością żywności. Tematyka ta należy obecnie do jednego z głównych nurtów roz...
Książka (miękka)
do koszyka
66,75 zł
89,00 zł

Opakowania a środowisko

Wymagania, standardy, projektowanie, znakowanie
Seria: Opakowania
Przekonanie, że opakowania wpływają na stan środowiska tylko w ostatnim etapie cyklu życia na szczęście odeszło do lamusa. Obowiązująca obecnie w Europie ogólna st...
Książka (miękka)
do koszyka
59,25 zł
79,00 zł

Zarządzanie innowacjami i transferem technologii

Podręcznik w całości porusza problematykę z zakresu zarządzania innowacjami techniczno-organizacyjnymi. Autor omawia m.in. modele działalności innowacyjnej, strategie innowacyjne przedsiębiorstw, r...
Książka (miękka)
do koszyka
66,75 zł
89,00 zł

Nowe podejście do analizy progu rentowności

Produkcja wieloasortymentowa
Autor: Adam Żwirbla
Książka stanowi kompendium wiedzy na temat tradycyjnych oraz najnowszych metod analizy progu rentowności. Jest unikatowym studium wiedzy z zakresu rachunku progu rentowności i pierwszą publikacją n...
Książka (miękka)
do koszyka
51,75 zł
69,00 zł

Bezpieczeństwo i jakość żywności - Outlet

Jest to pierwsza na rynku polskim praca, która w wieloaspektowy sposób przedstawia zagadnienia związane z bezpieczeństwem i jakością żywności. Tematyka ta należy obecnie do jednego z ...
Książka (miękka)
do koszyka
55,14 zł
89,00 zł

Modele referencyjne zarządzania wiedzą w przedsiębiorstwie produkcyjnym

Wiedza w przedsiębiorstwie produkcyjnym jest obecnie traktowana jako jego kluczowy zasób i zasadniczy element konkurencyjności, a zarządy zauważają konieczność zatrzymania tej wiedzy w firmi...
Książka (twarda)
do koszyka
59,25 zł
79,00 zł

Badanie towarów spożywczych

Profesor AGH Wiktor Kubiński z zespołem naukowców przedstawia kolejną książkę z towaroznawstwa i badania towarów – tym razem praktyczne kompendium wiedzy dotyczące zastosowan...
Książka (miękka)
do koszyka
59,25 zł
79,00 zł

Badanie towarów przemysłowych

Jedyna książka na rynku omawiająca tak szeroki zakres wiedzy o badaniach towarów przemysłowych z uwzględnieniem aktualnie obowiązującyc...
Książka
do koszyka
59,25 zł
79,00 zł
Znaleziono: 10
Przeglądaj:
Sortuj według:
Popularność malejąco
Wyświetl:
20