MENU
Znaleziono: 64
Przeglądaj:
Sortuj według:
Trafność
Wyświetl:
20

BHP w branży fryzjersko-kosmetycznej Efekty kształcenia wspólne dla branży

Szkoła ponadgimnazjalna
Wydawca: WSiP
W podręczniku omówiono zasady higieny w gabinecie fryzjersko-kosmetycznym i w życiu codziennym. Podkreślono znaczenie dobrego zdrowia dla pracownika tej branży. Wskazano najczęstsze dolegliw...
Książka (miękka)
do koszyka
67,80 zł

Działalność gospodarcza w gastronomii Podręcznik Gastronomia Tom 3

technik zywienia i usług gastronomicznych, kucharz
Wydawca: WSiP
Podręcznik do nauki podstaw działalności gospodarczej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu PDG w branży gastronomicznej. Niezbędny do opano...
Książka (miękka)
do koszyka
67,80 zł

Działaność usługowa we fryzjerstwie Podręcznik Tom 3

Kwalifikacja A.19
Wydawca: WSiP
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu fryzjer, realizujący treści materiału zawartego w efektach kształcenia wspólnych dla zawodów fryzjer i technik usług fryzjerskich PKZ (A.k) ora...
Książka (miękka)
do koszyka
42,50 zł

Język angielski zawodowy w branży fryzjersko-kosmetycznej Zeszyt ćwiczeń

Wydawca: WSiP
Zeszyt ćwiczeń do nauki języka angielskiego zawodowego w branży fryzjersko-kosmetycznej obejmuje następujące treści: klasyfikacja zawodów, gabinet fryzjersko-kosmetyczny i jego wyposażenie, ...
Książka (miękka)
do koszyka
60,70 zł

Język niemiecki zawodowy w branży fryzjersko-kosmetycznej Zeszyt ćwiczeń

Wydawca: WSiP
Zeszyt ćwiczeń do nauki języka niemieckiego zawodowego w branży fryzjersko-kosmetycznej obejmuje następujące treści: klasyfikacja zawodów, gabinet fryzjersko-kosmetyczny i jego wyposażenie, ...
Książka (miękka)
do koszyka
54,60 zł

Język niemiecki zawodowy w gastronomii Zeszyt ćwiczeń

Autor: Anna Dul
Wydawca: WSiP
Zeszyt ćwiczeń do nauki języka niemieckiego zawodowego w gastronomii obejmuje następujące treści: zawody i czynności w branży gastronomicznej, produkty spożywcze i dania, procesy technologiczne, ak...
Książka (miękka)
do koszyka
60,70 zł

Kreowanie wizerunku we fryzjerstwie Podręcznik Tom 1

Kwalifikacja A.23
Wydawca: WSiP
Podręcznik do kształcenia w zawodzie technik usług fryzjerskich realizujący treści z zakresu kwalifikacji A.23 (Stylizacja fryzur z wykorzystaniem technik wizualizacji). Uczy wykonywania rysunk&oac...
Książka (miękka)
do koszyka
50,60 zł

Obsługa kelnerska Podręcznik Część 1

Kelner. Szkoła ponadgimnazjalna
Wydawca: WSiP
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Omawia zagadnienia dotyczące: stanowiska pracy i system&oa...
Książka (miękka)
do koszyka
66,80 zł

Obsługa kelnerska Podręcznik Część 2

Szkoła ponadgimnazjalna
Wydawca: WSiP
Podręcznik przygotowany zgodnie z nową podstawą programową, przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Omawia zagadnienia z zakresu:
Książka (miękka)
do koszyka
66,80 zł

Obsługa klientów w gastronomii Zeszyt ćwiczeń Technik żywienia i usług gastronomicznych Kwalifikacja T.15.3

Szkoła ponadgimnazjalna
Wydawca: WSiP
Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Usługi gastronomiczne, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład trzec...
Książka (miękka)
do koszyka
65,80 zł

Obsługa konsumenta Zeszyt ćwiczeń

Technik hotelarstwa Kwalifikacja T.12
Wydawca: WSiP
Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Omawia zagadnienia zw...
Książka (miękka)
do koszyka
52,60 zł

Obsługiwanie gości Zeszyt ćwiczeń Część 1

Kelner kwalifikacja T.9
Wydawca: WSiP
Zakres: druga część kwalifikacji T.9 (Obsługiwanie gości)Podręcznik do nauki: wiedzy i umiejętności wchodzących w zakres obowiązków kelnera, ...
Książka (miękka)
do koszyka
50,60 zł

Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik

Kwalifikacja T.15..2
Wydawca: WSiP
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.15.2 (Organizacja produkcji gastronomicznej...
Książka (miękka)
do koszyka
47,90 zł

Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych

Szkoła ponadgimnazjalna. Kwalifikacja T.15.2
Autor: Anna Kmiołek
Wydawca: WSiP
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.15 (Organizacja produkcji gastronomicznej). Prezentuje wiedzę i uczy umieję...
Książka (miękka)
do koszyka
81,10 zł

Organizacja produkcji gastronomicznej. HGT.12

Technikum
Wydawca: WSiP
Znany i lubiany podręcznik, zaktualizowany do podstawy programowej 2019. Omawia zagadnienia z czwartej części kwalifikacji HGT.12 – organizacja produkcji gastronomicznej. Przedstawia m.in.: z...
Książka (miękka)
do koszyka
63,80 zł

Organizacja salonu fryzjerskiego Stylizacja Tom 2 Technik usług fryzjerskich A.23

Wydawca: WSiP
Zakres: efekty kształcenia wspólne dla zawodów fryzjer i technik usług fryzjerskich PKZ (A.k), PKZ (A.n) oraz kwalifikacji A.23 (Projektowanie fryzur)Podręc...
Książka (miękka)
do koszyka
44,60 zł

Organizowanie usług kelnerskich Zeszyt ćwiczeń Kwalifikacja T.10

Kelner. Szkoła ponadgimnazjalna
Wydawca: WSiP
Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Usługi kelnerskie, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład kwalifika...
Książka (miękka)
do koszyka
52,60 zł

Podstawy anatomiczno-dermatologiczne w kosmetyce

Podręcznik do nauki zawodu Technik usług kosmetycznych
Wydawca: WSiP
Podręcznik realizuje treści stanowiące podbudowę do kształcenia w zawodzie technik usług kosmetycznych.Podręcznik prezentuje wiedzę z zakresu podstaw anatomii człowieka, w tym budowy ko...
Książka (miękka)
do koszyka
67,80 zł

Podstawy fryzjerstwa Fryzjerstwo Podręcznik Część 1 Kwalifikacja A.19

Technik usług fryzjerskich. Szkoła ponadgimnazjalna
Wydawca: WSiP
Podręcznik stanowi podbudowę kształcenia w zawodach fryzjer i technik usług fryzjerskich. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji A.19 (Wykonywanie zabiegów fryzjerskich). Uczy wykorzystania...
Książka (miękka)
do koszyka
57,70 zł

Podstawy fryzjerstwa Podręcznik do nauki zawodu

Fryzjer Technik usług fryzjerskich. Szkoła ponadgimnazj...
Wydawca: WSiP
Podręcznik do nauki: sposobów rozpoznawania rodzajów ludzkich włosów, zasad określania właściwości włosów, metod rozpoznawania uszkodzeń włos&...
Książka (miękka)
do koszyka
63,80 zł
Znaleziono: 64
Przeglądaj:
Sortuj według:
Trafność
Wyświetl:
20