Jak dokonać wyboru spośród tysięcy roczników bordeaux? Który z szampanów ma rozsądną cenę i jest najlepszy? Kiedy należy otworzyć dany rocznik burgunda? Jakie wina z Now...więcej »
Develop your palate and become your own beer expert.Beer is brewed in a dizzying variety of styles, available to enjoy like never before. Let's drink to this diversity with a new apprec...więcej »
Everything you need to know about brewing, using, and enjoying coffee at home, featuring more than 40 recipes, from morning cup to coffee-spiked nightcap.This entertaining and informati...więcej »
The author of "Free the Tipple" is back with another collection of delectable cocktails—this time a literary mix inspired by the world’s most iconic women writers....więcej »
Take a journey through Hollywood's lifelong love affair with cocktails, celebrating the greatest characters and their iconic drinks through original illustrations and easy-to-follow recipes. From M...więcej »
Over 128 pages of 60 stunning designs from Britain's champion latte artist. From free pouring to etching, stencilling and more complicated designs for the black belt barista, you'll ha...więcej »
Take your coffee art to the next level with 50 spectacular-yet-simple latte art designs to impress family and friends. From the comfort of your own kitchen you can recreate great paintings, pour an...więcej »
Jerzy Czapla - od 35 lat realizuje się w zawodzie barmańskim, od 15 lat jest licencjonowanym kiperem herbat.
Uczestnik ogólnoświatowych szkoleń z drinków, w tym na bazie herbat (między innymi w Kol...więcej »
The ultimate visual guide for all things gin, from botanicals and styles to producers, distillation processes, and tastingsBecome a gin expert and discover your own gin tasting experien...więcej »
Iain Gately (ur. 1965), brytyjski historyk kultury, a także powieściopisarz, w sposób rozległy jak jeszcze nikt dotąd opisał nader ważną rzecz w ludzkiej kulturze: picie napojów alkoh...więcej »
Autorskie przepisy Joanny Matyjek na domowe nalewki, likiery, koktajle, syropy, a także na lemoniady, konfitury czy kostki lodowe z kwiatami.
Ponad 60 przepisów na np. dereniówkę, miodówkę z Rości...więcej »
My, dzisiejsi Polacy, jesteśmy ludźmi szczęśliwymi, bo żyjemy w czasach, w których nie tylko warto żyć, ale warto też dobrze jeść i pić dobre piwo. A jeszcze niedawno nie było dobrego piwa, ...więcej »
Przyjazny i praktyczny poradnik napisany przez światowej sławy sommeliera Jeśli stojąc przed półką z winami, czujesz się onieśmielony, a pytania kelnera o to, jakie wino podać, przyprawiają ...więcej »
Alcohol meets alchemy in this fun and darkly fascinating collection of cocktail recipes to suit your every mood and whim.Astrology, tarot, palmistry, and other spiritual arts are ...więcej »
Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów)....więcej »
When it comes to what we drink, it's all too easy to stick to what we know. Yet there's a whole universe of booze just waiting to be enjoyed outside our comfort zone. This informative ...więcej »
O whisky napisano wiele książek, ale Whisky. Leksykon smakosza to pozycja wyjątkowa. W praktyczny sposób opisuje whisky słodową – ręcznie wytwarzaną, najszlachetniejszą spośród ...więcej »
Want to pick the perfect wine for dinner? Red, white or Rose? Dry or Fruity? Spanish or Portuguese? Become the expert with Wine Folly's Magnum Edition: The Master Guide.It will take you...więcej »
A one-of-a-kind exploration of the relationship between culture, politics, history, and wine.Vintage refers to the year grapes are harvested, and that vintage holds meaning. You can loo...więcej »