Jak dokonać wyboru spośród tysięcy roczników bordeaux? Który z szampanów ma rozsądną cenę i jest najlepszy? Kiedy należy otworzyć dany rocznik burgunda? Jakie wina z Now...
Develop your palate and become your own beer expert.Beer is brewed in a dizzying variety of styles, available to enjoy like never before. Let's drink to this diversity with a new apprec...
Everything you need to know about brewing, using, and enjoying coffee at home, featuring more than 40 recipes, from morning cup to coffee-spiked nightcap.This entertaining and informati...
The author of "Free the Tipple" is back with another collection of delectable cocktails—this time a literary mix inspired by the world’s most iconic women writers....
Take a journey through Hollywood's lifelong love affair with cocktails, celebrating the greatest characters and their iconic drinks through original illustrations and easy-to-follow recipes. From M...
Over 128 pages of 60 stunning designs from Britain's champion latte artist. From free pouring to etching, stencilling and more complicated designs for the black belt barista, you'll ha...
Take your coffee art to the next level with 50 spectacular-yet-simple latte art designs to impress family and friends. From the comfort of your own kitchen you can recreate great paintings, pour an...
Jerzy Czapla - od 35 lat realizuje się w zawodzie barmańskim, od 15 lat jest licencjonowanym kiperem herbat.
Uczestnik ogólnoświatowych szkoleń z drinków, w tym na bazie herbat (między innymi w Kol...
The ultimate visual guide for all things gin, from botanicals and styles to producers, distillation processes, and tastingsBecome a gin expert and discover your own gin tasting experien...
Iain Gately (ur. 1965), brytyjski historyk kultury, a także powieściopisarz, w sposób rozległy jak jeszcze nikt dotąd opisał nader ważną rzecz w ludzkiej kulturze: picie napojów alkoh...
Autorskie przepisy Joanny Matyjek na domowe nalewki, likiery, koktajle, syropy, a także na lemoniady, konfitury czy kostki lodowe z kwiatami.
Ponad 60 przepisów na np. dereniówkę, miodówkę z Rości...
My, dzisiejsi Polacy, jesteśmy ludźmi szczęśliwymi, bo żyjemy w czasach, w których nie tylko warto żyć, ale warto też dobrze jeść i pić dobre piwo. A jeszcze niedawno nie było dobrego piwa, ...
Przyjazny i praktyczny poradnik napisany przez światowej sławy sommeliera Jeśli stojąc przed półką z winami, czujesz się onieśmielony, a pytania kelnera o to, jakie wino podać, przyprawiają ...
Alcohol meets alchemy in this fun and darkly fascinating collection of cocktail recipes to suit your every mood and whim.Astrology, tarot, palmistry, and other spiritual arts are ...
Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów)....
When it comes to what we drink, it's all too easy to stick to what we know. Yet there's a whole universe of booze just waiting to be enjoyed outside our comfort zone. This informative ...
O whisky napisano wiele książek, ale Whisky. Leksykon smakosza to pozycja wyjątkowa. W praktyczny sposób opisuje whisky słodową – ręcznie wytwarzaną, najszlachetniejszą spośród ...
Want to pick the perfect wine for dinner? Red, white or Rose? Dry or Fruity? Spanish or Portuguese? Become the expert with Wine Folly's Magnum Edition: The Master Guide.It will take you...
A one-of-a-kind exploration of the relationship between culture, politics, history, and wine.Vintage refers to the year grapes are harvested, and that vintage holds meaning. You can loo...