MENU
ZAWĘŻONE WYNIKI
Znaleziono: 62
Przeglądaj:
Sortuj według:
Popularność malejąco
Wyświetl:
20

Technologia przetwórstwa mięsa

Publikacja Wydawnictwa WNT, dodruk Wydawnictwo Naukowe PWN Oto książka, w której przedstawiono całość zagadnień dotyczących nowoczesnego przetwórstwa mięsa. Omówiono w niej m.in. metody ubo...
Książka (miękka)
do koszyka
76,54 zł
89,00 zł

Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie.Kwalifikacja HGT.03 Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa Część 1

Wydawca: WSiP
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu kwalifikacji HGT.03 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).Autorzy z...
Książka (miękka)
do koszyka
67,36 zł
70,90 zł

Prowadzenie spraw kadrowo-płacowych i gospodarki finansowej jednostek organizacyjnych Kwalifikacja EKA.05 Część 2

Wydawca: WSiP
Podręcznik znanych autorów przeznaczony dla uczniów kształcących się w zawodach technik ekonomista i technik rachunkowości, opracowany zgodnie z nową podstawą programową 2019. Zaw&oac...
Książka (miękka)
do koszyka
72,77 zł
76,60 zł

Repetytorium i testy Technik budownictwa BD.29/BUD.01/BUD.08/BUD.12. Egzamin zawodowy

Wydawca: WSiP
Niezbędny, by dobrze przygotować się do egzaminu zawodowego z kwalifikacji BD.29, BUD.01, BUD.08 i BUD.12 w ramach zawodu technik budownictwa. Pierwsze repetytorium, które przedstawia materi...
Książka (miękka)
do koszyka
67,36 zł
70,90 zł

Repetytorium i testy egzaminacyjne Technik informatyk Kwalifikacja EE.08/INF.02. Egzamin zawodowy

Wydawca: WSiP
Niezbędny, by dobrze przygotować się do egzaminu zawodowego z kwalifikacji EE.08 i INF.02 w ramach zawodu technik informatyk.Repetytorium w uporządkowanej formie zbiera najważniejsze wi...
Książka (miękka)
do koszyka
65,65 zł
69,10 zł

Prowadzenie spraw kadrowo-płacowych i gospodarki finansowej jednostek organizacyjnych Kwalifikacja EKA.05 Część 1

Wydawca: WSiP
Podręcznik znanych autorów przeznaczony dla uczniów kształcących się w zawodach technik ekonomista i technik rachunkowości, opracowany zgodnie z podstawą programową 2019. Zawód...
Książka (miękka)
do koszyka
72,77 zł
76,60 zł

Repetytorium i testy Technik ekonomista EKA.04 Egzamin zawodowy

Wydawca: WSiP
Niezbędny, by dobrze przygotować się do egzaminu zawodowego z kwalifikacji EKA.04 w ramach zawodu technik ekonomista. Repetytorium w uporządkowanej formie zbiera najważniejsze wiadomości, któ...
Książka (miękka)
do koszyka
67,36 zł
70,90 zł

Organizacja, kontrola i sporządzanie kosztorysów robót budowlanych BD.21 technik robót wykończeniowych w budownictwie Część 2

Wydawca: WSiP
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik robót wykończeniowych w budownictwie z zakresu kwalifikacji BD.21 (Organizacja, kontrola i sporządzanie kosztorys&...
Książka (miękka)
do koszyka
64,41 zł
67,80 zł

Wykonywanie robót murarskich i tynkarskich Kwalifikacja BUD.12 Podręcznik do nauki zawodu technik budownictwa

Wydawca: WSiP
Z podręcznika dowiesz się, jakie są zasady wykonywania konstrukcji murowanych. Poznasz właściwości zapraw murarskich i tynkarskich, wyrobów ceramicznych oraz innych wyrobów murowych. ...
Książka (miękka)
do koszyka
64,41 zł
67,80 zł

Eksploatacja urządzeń elektronicznych Kwalifikacja EE.22 Podręcznik do nauki zawodu technik elektronik Część 1

Autor: Piotr Golonko
Wydawca: WSiP
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik elektronik z zakresu kwalifikacji EE.22 (Eksploatacja urządzeń elektronicznych).Publikację poświęcono zagadni...
Książka (miękka)
do koszyka
62,51 zł
65,80 zł

Prowadzenie dokumentacji w jednostce organizacyjnej Kwalifikacja EKA.04 Podręcznik do nauki zawodu technik ekonomista Część 1

Wydawca: WSiP
Podręcznik do nauki zawodu technik ekonomista zawiera treści z zakresu kwalifikacji EKA.04 (Prowadzenie dokumentacji w jednostce organizacyjnej).Publikacja składa się z dwóch czę...
Książka (miękka)
do koszyka
75,05 zł
79,00 zł

Organizacja żywienia i usług gastronomicznych Kwalifikacja TG.16 Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych Część 2

Wydawca: WSiP
Podręcznik omawia zagadnienia związane z bezpieczeństwem żywności i systemami zarządzania nim w gastronomii oraz przedstawia receptury gastronomiczne wraz z ich historią. Poświęca sporo miejsca na ...
Książka (miękka)
do koszyka
75,05 zł
79,00 zł

Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. TG.16 Technik żywienia i usług gastronomicznych Podręcznik do nauki zawodu Część 1 Zasady żywienia

Wydawca: WSiP
Znane i lubiane autorki ponownie wprowadzają w tajniki utrzymania zdrowia przez właściwą dietę i odpowiedni tryb życia. W podręczniku omówiono zagadnienia dotyczące zasad żywienia człowieka,...
Książka (miękka)
do koszyka
75,05 zł
79,00 zł

Eksploatacja urządzeń elektronicznych Kwalifikacja EE.22 Podręcznik do nauki zawodu technik elektronik Część 2

Wydawca: WSiP
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik elektronik z zakresu kwalifikacji EE.22 (Eksploatacja urządzeń elektronicznych).Publikacja jest poświęcona za...
Książka (miękka)
do koszyka
62,51 zł
65,80 zł

Administracja i eksploatacja systemów komputerowych, urządzeń peryferyjnych i lokalnych sieci komputerowych. INF.02 Część 2

Wydawca: WSiP
Podręcznik opracowany zgodnie z nową podstawą programową kształcenia w zawodzie technik informatyk z 2019 r.Najnowszy podręcznik do nauki zawodu technik informatyk obejmuje materiał z z...
Książka (miękka)
do koszyka
63,18 zł
66,50 zł

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Przygotowywanie i wydawanie dań HGT.02 Technik żywienia i usług gastronomicznych Część 2

Wydawca: WSiP
Znany i lubiany podręcznik dostosowany do podstawy programowej z 2019 r. omawia dokładnie procesy przyrządzania ciast, zup, sosów oraz zakąsek zimnych i gorących. Opisuje także rodzaje mięs ...
Książka (miękka)
do koszyka
73,15 zł
77,00 zł

Opiekunka dziecięca. Podręcznik do nauki zawodu

Wydawca: WSiP
Opiekunka dziecięca. Podręcznik do nauki zawodu opiekunka dziecięca. W części pierwszej zawiera wiadomości z zakresu podstaw prowadzenia działalności gospodarczej, bezpieczeństwa i higieny pracy or...
Książka (miękka)
do koszyka
77,05 zł
81,10 zł

BHP w branży gastronomicznej Podręcznik do kształcenia zawodowego

Autor: Piotr Dominik
Wydawca: WSiP
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach z branży gastronomicznej. Realizuje treści kształcenia z zakresu efektów wspólnych BHP dla branży gastronomicznej.<...
Książka (miękka)
do koszyka
64,41 zł
67,80 zł

Język angielski zawodowy w branży usługowej.Zeszyt ćwiczeń

Wydawca: WSiP
Publikacja skierowana do uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodach z branży usługowej.Jest to zbiór ćwiczeń podzielonych tematycznie na działy dotyczące bezpieczeństwa i h...
Książka (miękka)
do koszyka
68,97 zł
72,60 zł

Język niemiecki zawodowy w branży medyczno-społecznej Zeszy ćwiczeń

Autor: Anna Dul
Wydawca: WSiP
Publikacja przeznaczona dla osób, które pracują lub zamierzają podjąć pracę w branży medyczno-społecznej w takich zawodach jak np. opiekunka dziecięca, opiekun medyczny czy opiekun os...
Książka (miękka)
do koszyka
57,67 zł
60,70 zł
Znaleziono: 62
Przeglądaj:
Sortuj według:
Popularność malejąco
Wyświetl:
20