Informacja o cookies
Strona ksiegarnia.pwn.pl korzysta z plików cookies w celu dostarczenia Ci oferty jak najlepiej dopasowanej do Twoich oczekiwań i preferencji, jak również w celach marketingowych i analitycznych. Nasi partnerzy również mogą używać ciasteczek do profilowania i dopasowywania do Ciebie pokazywanych treści na naszych stronach oraz w reklamach. Poprzez kontynuowanie wizyty na naszej stronie wyrażasz zgodę na użycie tych ciasteczek. Więcej informacji, w tym o możliwości zmiany ustawień cookies, znajdziesz w naszej Polityce Prywatności.
MENU

Chemia żywności Tom 3

(Miękka)

Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności

0.00  [ 0 ocen ]
 Dodaj recenzję
Rozwiń szczegóły »
Produkt niedostępny
Dodaj do schowka
Zarezerwuj i odbierz w księgarni stacjonarnej PWN

Chemia żywności Tom 3

Charakterystyka odżywczych i zdrowotnych właściwości składników żywności
Chemiczne i biologiczne właściwości witamin
Odżywcze i funkcjonalne cechy masła
Omówienie alergenów występujących w surowcach i produktach żywnościowych

  • Sposób dostarczenia produktu fizycznego
    Sposoby i terminy dostawy:
    • Odbiór osobisty w księgarni PWN - dostawa 2-3 dni robocze
    • Odbiór w InPost Paczkomaty 24/7 - dostawa 1 dzień roboczy
    • Kurier pocztowy (dostawa do domu lub pracy) - dostawa 2 dni robocze
    • Odbiór w Punktach Poczta, Żabka - dostawa 2 dni robocze
    • Punkty partnerskie ORLEN Paczka - dostawa 1-2 dni
    • Kurier (DPD) - dostawa 1 dzień roboczy
    Ważne informacje:
    Czas oczekiwania na zamówiony towar = czas wysyłki produktu + dostawa przez przewoźnika
    • Całkowity czas oczekiwania na realizację zamówienia jest sumą czasu wysyłki podanej na stronie każdego produktu oraz czasu potrzebnego przewoźnikowi na dostarczenie paczki. Podane terminy dotyczą zawsze dni roboczych (od poniedziałku do piątku, z wyłączeniem dni wolnych od pracy).
    • Wysyłkę zamówień prowadzimy jedynie na terenie Polski.
    • Dostawa do Księgarni PWN, punktów ORLEN Paczka, stacji Orlen, sklepów Żabka oraz Paczkomatów InPost nie jest realizowana dla zamówień z płatnością przy odbiorze.
    • Cena towaru na fakturze VAT jest podwyższona o ewentualny koszt transportu.
    • W przypadku zamówienia kilku towarów koszt przesyłki wybranej przez Klienta zostanie podzielony i przyporządkowany proporcjonalnie do cen kupionych produktów.
    • Produkty dostępne w PRZEDSPRZEDAŻY wysyłane są po dacie premiery wydawniczej.
NAZWA I FORMAT
OPIS
ROZMIAR

Przeczytaj fragment

Inni Klienci oglądali również

Wstęp do chemii koordynacyjnej

Chemia związków koordynacyjnych fundamentem nowoczesnej chemii praktycznej!Pierwszy podręcznik na rynku polskim wprowadzający Czytelnika w podstawowe zagadnienia chemii związków kompleksowych. Autorzy zrobili to w sposób opisowy, unika...

Chemia organiczna Tom 4

IV część 5-tomowego znakomitego podręcznika akademickiego chemii organicznej, znanego i polecanego na polskich uczelniach!Książkę cechuje:przystępny, systematyczny wykład chemii organicznej; nowatorski sposób wyjaśniania mechanizmów reakcji; ...

Chemia związków koordynacyjnych

Chemia koordynacyjna to dziedzina nauki zajmująca się syntezą, właściwościami i zastosowaniem związków kompleksowych. Zwięzły, kompleksowy podręcznik ukazujący w pełni współczesną chemię związków koordynacyjnych. Zawiera omó...

Statystyka i chemometria w chemii analitycznej

„Podręcznik napisany jest bardzo nowocześnie i zawiera wiele bardzo poglądowych przykładów. Jego podstawową zaletą jest racjonalne wyważenie proporcji pomiędzy zagadnieniami teoretycznymi i praktycznym zastosowaniem poszczególnych m...

Tajniki suszenia żywności

Tajniki suszenia żywności to praktyczny przewodnik, dzięki któremu krok po kroku nauczysz się wyczarowywać pyszne, pożywne smakołyki z łatwo psujących się owoców, warzyw, mięs czy ziół. Odkryjesz zasady suszenia poszczególny...

Podstawy chemii nieorganicznej Tom 2

Prof. dr hab. Adam Bielański, nestor i jeden z najznamienitszych polskich chemików, opracował podręcznik sześciokrotnie wznawiany i każdorazowo uaktualniany, uznawany za najlepszy polski podręcznik akademicki w dziedzinie chemii. (Frag...

Chemia żywności Tom 1

Chemia żywności jest nauką o składzie surowców i produktów żywnościowych, dodatków i zanieczyszczeń żywności, a także o biochemicznych i chemicznych reakcjach zachodzących w surowcach oraz produktach żywnościowych w czasie przechowywania i przetwarz...

Chemia w kosmetyce i kosmetologii

Z roku na rok wzrasta zapotrzebowanie na różnorodne preparaty kosmetyczne, które są obecnie dostępne nie tylko w drogeriach, ale także w aptekach i marketach. Większość z nich zaopatrzona jest w mało czytelne etykiety, które mają p...

Chemia środowiska

Degradacja środowiska naturalnego spowodowała szybki rozwój nauk, których zadaniem jest stałe poszerzanie wiedzy służącej jego ochronie. Jedną  z nich jest chemia środowiska.Niniejszy podręcznik omawia ch...

Recenzje

Nikt nie dodał jeszcze recenzji. Bądź pierwszy!