Informacja o cookies
Strona ksiegarnia.pwn.pl korzysta z plików cookies w celu dostarczenia Ci oferty jak najlepiej dopasowanej do Twoich oczekiwań i preferencji, jak również w celach marketingowych i analitycznych. Nasi partnerzy również mogą używać ciasteczek do profilowania i dopasowywania do Ciebie pokazywanych treści na naszych stronach oraz w reklamach. Poprzez kontynuowanie wizyty na naszej stronie wyrazasz zgode na uzycie tych ciasteczek. Wiecej informacji, w tym o mozliwosci zmiany ustawien cookies, znajdziesz w naszej Polityce Prywatnosci.
MENU

Jadłonomia(Książka)

0.00  [ 0 ocen ]
 Sprawdź recenzje
Rozwiń szczegóły »
Produkt niedostępny
Zarezerwuj i odbierz w księgarni stacjonarnej PWN
Dodaj do schowka

Jadłonomia

Najgłośniejsza polska książka o kuchni roślinnej ? teraz w zmniejszonym, poręcznym formacie.

Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia?
Do czego wykorzystać natkę marchewki?
Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół?

Odpowiedzi na te i wiele innych pytań znajdziecie w bestsellerowej książce Marty Dymek  ?znanej z programu „Zielona Rewolucja Marty Dymek” twórczyni „Jadłonomii”, najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni roślinnej.

W książce znajdziecie ponad 100 przepisów na wegańskie śniadania, obiady i kolacje z bulw, korzeni i liści. Tu burak zmienia się w ciasto czekoladowe, pietruszka występuje w parze z gruszką, a z garści kapusty powstają chrupiące chipsy. Pozycja obowiązkowa dla wszystkich jaroszy i tych, którzy do tej pory nie wyobrażali sobie bezmięsnego obiadu.


O autorce:

Mam na imię Marta i mieszkam na warszawskim Mokotowie. Kilka lat temu zaryzykowałam i rzuciłam pracę w agencji reklamowej, żeby poświęcić się w całości blogowi ? wegańskie gotowanie i podróżowanie po świecie w poszukiwaniu nowych inspiracji to teraz moja praca na pełen etat.

Nareszcie wiem, że była to najlepsza decyzja w moim życiu, a dzięki niej wydałam książkę „Jadłonomia. Kuchnia roślinna ? 100 przepisów nie tylko dla wegan”, która doczekała się już siedmiu dodruków, oraz nakręciłam swój program kulinarny „Zielona Rewolucja Marty Dymek”, który jest emitowany na antenie Kuchni+.

  • ISBN: 9788363696351
  • EAN: 9788363696351
  • Liczba stron: 288
  • Wymiary: 16.5x21.0cm
  • Waga: 0.73kg
  • Sposób dostarczenia produktu fizycznego
    Sposoby i terminy dostawy:
    • Paczka w RUCHu - dostawa 2 dni robocze
    • Odbiór paczki w urzędzie Poczty Polskiej - dostawa 2 dni robocze
    • Dostawa Pocztą Polską - dostawa 2 dni robocze
    • Odbiór paczki w Paczkomacie InPost - dostawa 2 dni robocze
    • Dostawa kurierem - dostawa 1 dzień roboczy
    • Odbiór własny w księgarni PWN - dostawa 3 dni robocze
    Ważne informacje o wysyłce:
    • Nie wysyłamy paczek poza granice Polski.
    • Dostawa do części Paczkomatów InPost oraz opcja odbioru osobistego w księgarniach PWN jest realizowana po uprzednim opłaceniu zamówienia kartą lub przelewem.
    • Całkowity czas oczekiwania na paczkę = termin wysyłki + dostawa wybranym przewoźnikiem.
    • Podane terminy dotyczą wyłącznie dni roboczych (od poniedziałku do piątku, z wyłączeniem dni wolnych od pracy).
NAZWA I FORMAT
OPIS
ROZMIAR

Zielono mi Świeże warzywa w twojej kuchni

Wiadomo – zielone jest zdrowe! Ta książka udowadnia także, że kuchnia oparta na warzywach i owocach w tym kolorze może być bardzo smaczna i różnorodna, gdyż zielonych roślin jadalnych jest mnóstwo: szpinak, sałata, brokuł, groszek, ...

Zarządzanie łańcuchem dostaw żywności

Książka stanowi kompendium wiedzy z zakresu logistyki w przemyśle spożywczym. Prezentuje liczne rozwiązania logistyczne i metody zarządzania łańcuchami dostaw w sektorze żywnościowym oraz aktualne trendy obecne w branży. W publikacji zawarto...

Owoce jabłko gruszka śliwka

Prezentujemy przepisy na bazie polskich owoców.Wypróbuj pieczone udka kurczaka z jabłkami oraz sałatkę ze szpinaku, gruszki i sera pleśniowego, a na deser - koktajl śliwkowy na maślance. Przekonasz się, że owocowe trio współg...

Wok dania kuchni orientalnej

Prezentujemy przepisy na kolorowe dania kuchni orientalnej. Przyrządzane w woku, pełne zaskakujących smaków potrawy typu stir-fry, a także przysmaki smażone w głębokim oleju, duszone i gotowane na parze.

Dlaczego dzieci kłamią

Trudno w to uwierzyć, a jednak Paul Ekman, światowej sławy ekspert w dziedzinie wykrywania kłamstwa, przypadkiem dowiedział się… że został okłamany przez swojego 13-letniego wówczas syna, Toma. Wiadomość ta była szokująca zarówno dla Ekmana-oj...

Tajniki uwodzenia

Seria Legendarni kochankowie – oszałamiająca zmysłowość, romantyczne uniesienia i zapierająca dech akcja…Mężczyźni ze słynącego ze skandali rodu Wilde’ów łamią konwenanse i serca. Kobiety z ich rodu nie ustępują im w szt...

Super Safari Level 2 Big Book

Super Safari British English edition is a three-level pre-primary course that welcomes very young children to English through stories, songs and plenty of playtime while supporting their cognitive, motor-sensory and social development. Using the stori...

Viva natura! Naturalne suplementy

Producenci suplementów kuszą łatwymi do zdobycia zdrowiem i dobrą formą – wystarczy wziąć pigułkę. Zamiast łykać tabletki, sięgnij po naturalne produkty.Proponujemy przepisy, dzięki którym możesz skompletować w swoich po...

Cukiernia Pod Amorem Jedna z nas

Trzeci i ostatni tom drugiej serii "Cukierni Pod Amorem". Tym razem autorka opowiada o wieku dojrzałym swoich bohaterek i latach 1970 - 2016. Monika wyjeżdża do Stanów i tam wychodzi za mąż za milionera. Teresa przenosi się z Gdańska do Łodzi, przypade...

Recenzje

Nikt nie dodał jeszcze recenzji. Bądź pierwszy!