Kuchnia klasyczna Sztuka gotowania krok po kroku
Najprostsze potrawy nabierają wyjątkowego smaku, gdy są przygotowane samodzielnie. Zacznij od zrobienia domowego majonezu, prostych sosów i sałatek, aby potem bez trudu przyrządzić dania obiadowe z pomysłem i przepyszne desery. W książce znajdziesz ponad 80 przepisów uporządkowanych pod względem stopnia trudności. Barwne fotografie, przedstawiające każdy etap wykonania poszczególnych dań (i dodatkowo pobudzające apetyt), pomogą z łatwością przyrządzić zarówno rosół i jajecznicę, jak i potrawy, które zawsze chcieliśmy ugotować, ale nigdy nie wiedzieliśmy jak - np. tartę, gaspacho albo ratatouille.
Ugotuj samodzielnie danie, które pobudzi nie tylko twój apetyt!
-
Kategorie:
-
Książki »
-
Poradniki »
-
Kuchnia
-
Język wydania:
polski
-
ISBN:
9788377735626
-
EAN:
9788377735626
-
Liczba stron:
63
-
Wymiary:
19.0x23.5cm
-
Waga:
0.59kg
-
Tytuł oryginalny:
Mon course de cuisine