MENU

Low-Temperature Precision Cooking

(Książka)

Modern Techniques for Perfect Cooking Through Science, Ultimate Low-Temperature Immersion Circulator Guide

0.00  [ 0 ocen ]
 Dodaj recenzję
Rozwiń szczegóły »
Najniższa cena z 30 dni: 81,69 zł
Cena produktu

Cena katalogowa – rynkowa cena produktu, często jest drukowana przez wydawcę na książce.

Najniższa cena z 30 dni – najniższa cena sprzedaży produktu w księgarni z ostatnich 30 dni, obowiązująca przed zmianą ceny.

Wszystkie ceny, łącznie z ceną sprzedaży, zawierają podatek VAT.

90,77
Dodaj do schowka
Dostępność: 3-5 dni
Towar na zamówienie
Dostawa i płatność
Termin wysyłki
- Zamów z DPD (kurier lub punkty) do 19:30, a Twoją paczkę wysyłamy jeszcze dziś i dostarczymy jutro!
- Dotyczy dni roboczych (poniedziałek-piątek, z bez dni wolnych od pracy) oraz towarów dostępnych w magazynie.
- Pozostałe zamówienia realizujemy w terminie deklarowanym na stronie produktu.
- Czas oczekiwania na zamówienie = wysyłka + dostawa przez przewoźnika.
Dostawa i płatność
- Paczki dostarczamy wyłącznie na terenie Polski; od 299 zł dostawa GRATIS!
- Dla zamówień o wartości powyżej 500 zł wyłącznie płatność elektroniczna.


Przedpłata (Przelewy24)
do 299 zł
od 299 zł
Dostawa 
- Kurier DPD
12,49 zł
0 zł
1 dzień
- Odbiór w punktach DPD
10,99 zł
0 zł
1 dzień
- InPost Paczkomaty 24/7
13,99 zł
0 zł
1 dzień
- ORLEN Paczka
9,99 zł
0 zł
1 dzień
- Odbiór w Punktach Poczta, Żabka
10,99 zł
0 zł
2 dni
- Pocztex
11,99 zł
0 zł
2 dni
- Odbiór w księgarni PWN
0 zł
0 zł
2-3 dni

Pobranie
do 299 zł
od 299 zł
Dostawa 
- Kurier DPD
16,49 zł
0 zł
1 dzień
- Odbiór w Punktach Poczta, Żabka
14,99 zł
0 zł
1-2 dni
- Pocztex
15,99 zł
0 zł
2 dni

Low-Temperature Precision Cooking

?

Do you need some more advanced recipes for your Sous Vide Machine? Do you just keep making the same recipes over and over? Do you need a break from boring recipes? Do you feel stagnant, stuck in a rut, and ready for a change?


Are you bored of the same old recipes which are such a waste of your Sous Vide Machine?

If you keep doing what you've always done, you'll never learn how to use this wonderful technology.


Is this positive for you?

Low-Temperature Precision Cooking: Sous Vide: Modern Techniques for Perfect Cooking Through Science, Ultimate Low-Temperature Immersion Circulator Guide teaches you every step, including many different types of recipes to bring new life to your Sous Vide Machine. This is a book of action and doesn't just tell you to try harder to make tasty food. Life rewards those who take matters into their own hands, and this book is where to start.

This one book is full of amazing recipes for people who would like to eat healthier without sacrificing flavor. The tested recipes in this book have worked for thousands of people just like you.

Easy-to-implement recipes and practical explanations help you take immediate action.

What happens if you keep making the same food over and over again?


Find out new and exciting ways to use your Sous Vide Machine.

• Learn why you should care about cooking lamb and duck

Your friends and family will be amazed at what you prepare

• Are you prepared to lose weight?

How will you learn to make the Sous Vide Machine your best friend?


Take a look at the straightforward recipes which break everything down for you

• What you can do today to start cooking amazing food

Tricks for following even difficult recipes

• How to develop the skills you need to make your Sous Vide Machine come alive

What happens when you don't let life pass you by?


Never wonder "what if" you could have made steak and other tasty food in your Sous Vide Machine!

• Wake up every day with high energy and desire to try new recipes from this amazing book

Inspire yourself and others to use their Sous Vide Machines in ways you can't imagine.

• Feel comfortable with your Sous Vide Machine in minutes.

Find out how to let go of your fear of cooking with a Sous Vide Machine and take flight towards the food of your dreams, period.

Create new and exciting foods you want and get healthy at the same time.


Try Low-Temperature Precision Cooking: Sous Vide: Modern Techniques for Perfect Cooking Through Science, Sous Vide: Ultimate Low-Temperature Immersion Circulator Guide today by clicking the BUY NOW button at the top right of this page!


P.S. You'll wonder how you ever tried using your Sous Vide Machine without this book.

  • Sposób dostarczenia produktu fizycznego
    Sposoby i terminy dostawy:
    • Kurier DPD - dostawa 1 dzień roboczy
    • Punkty odbioru DPD - dostawa 1 dzień roboczy
    • InPost Paczkomaty 24/7 - dostawa 1 dzień roboczy
    • ORLEN Paczka - dostawa 1 dzień roboczy
    • Odbiór w Punktach Poczta, Żabka - dostawa 2 dni robocze
    • Pocztex (dostawa do domu lub pracy) - dostawa 2 dni robocze
    • Odbiór osobisty w księgarni PWN - dostawa 2-3 dni robocze
    Ważne informacje:
    Czas oczekiwania na zamówiony towar = czas wysyłki produktu + dostawa przez przewoźnika
    • Całkowity czas oczekiwania na realizację zamówienia jest sumą czasu wysyłki podanej na stronie każdego produktu oraz czasu potrzebnego przewoźnikowi na dostarczenie paczki. Podane terminy dotyczą zawsze dni roboczych (od poniedziałku do piątku, z wyłączeniem dni wolnych od pracy).
    • Wysyłkę zamówień prowadzimy jedynie na terenie Polski.
    • Dostawa do Księgarni PWN, punktów ORLEN Paczka, stacji Orlen, sklepów Żabka oraz Paczkomatów InPost nie jest realizowana dla zamówień z płatnością przy odbiorze.
    • Cena towaru na fakturze VAT jest podwyższona o ewentualny koszt transportu.
    • W przypadku zamówienia kilku towarów koszt przesyłki wybranej przez Klienta zostanie podzielony i przyporządkowany proporcjonalnie do cen kupionych produktów.
    • Produkty dostępne w PRZEDSPRZEDAŻY wysyłane są po dacie premiery wydawniczej.
NAZWA I FORMAT
OPIS
ROZMIAR

Przeczytaj fragment

Inni Klienci oglądali również

44,28 zł
59,00 zł

TED Talks

This is not just the most insightful book ever written on public speaking-it's also a brilliant, profound look at how to communicate' - Adam Grant, author of ORIGINALSIn Ted Talks Chris Anderson, Head of TED, reveals the inside secrets of how to give a...
56,22 zł
69,00 zł

The Little Book of Hygge

Denmark is often said to be the happiest country in the world. That’s down to one thing: hygge. ‘Hygge has been translated as everything from the art of creating intimacy to cosiness of the soul to taking pleasure from the presence of sooth...
48,87 zł
83,00 zł

F**k No

The latest no-f**ks-given guide from New York Times bestselling author of the international sensations The Life-Changing Magic of Not Giving a F**k, Get Your Sh*t Together, You Do You, and Calm the F**k Down.How to stop saying yeswhen...
40,86 zł
85,00 zł

How Confidence Works

Imagine we could discover something that could make us richer, healthier, longer-living, smarter, kinder, happier, more motivated and more innovative. What is this elixir? Confidence. If you have it, it can empower you to reach heights you never tho...
338,15 zł

Polymer Flooding in High Temperature and High salinity Condition

Polymer flooding as a cheap and applicable chemical method is considered as cEOR. Most of the oil reservoir are deposited in high temperature and high salinity (HTHS) condition. The commercial polymer such as polyacrylamide and Xanthan are not appropri...
102,62 zł

The Vibrant Alkaline Cooking Guide to Appetizer

 If you want a quick and practical guide for Weight Loss
102,62 zł

Keto Air Fryer Cooking Plan

Are you thinking about following the ketogenic diet?Do you own a fabulous air fryer?Do you want to incorporate both for maximum results and optimum taste?The ketogeni...
102,62 zł

The Easy And Affordable Vegetarian Cooking Guide

Would you like to prepare new and healthy recipes?Do you want to try vegetarian, meat-free alternative recipes?
78,77 zł

French Vegetarian Cooking

This stunning book is a collection of over 200 tasty recipes featuring the marvelously varied vegetarian cuisine of France. Represented within are French provincial, regional and local specialties from Flanders to Provence that showcase the vast range ...

Recenzje

Nikt nie dodał jeszcze recenzji. Bądź pierwszy!