MENU

Podręczniki: Przedmioty zawodowe - Liceum i Technikum klasa 2

ZAWĘŹ WYNIKI
Znaleziono: 23
Przeglądaj:
Sortuj według:
Popularność malejąco
Wyświetl:
20

Gospodarka zapasami i magazynem Część 2 Zarządzanie magazynem

Podręcznik Technikum Szkoła policealna. Technik logistyk
Wydawca: Difin
W podręczniku całościowo wyjaśniono zagadnienia dotyczące zarządzania magazynem w przedsiębiorstwie. W komunikatywny sposób zaprezentowano praktyczną wiedzę z zakresu realizacji procesu maga...
Książka (miękka)
do koszyka
25,00 zł
30,00 zł

Transport i spedycja Część 2 Spedycja Podręcznik

Technik logistyk. Technikum, Szkoła policealna
Wydawca: Difin
Podręcznik stanowi kompendium podstawowej wiedzy z zakresu spedycji. W książce przedstawiono zasadnicze pojęcia i zasady związane z działalnością spedycyjną, charakterem usług spedycyjnych i rodzaj...
Książka (miękka)
do koszyka
24,39 zł
29,00 zł

Ekonomika handlu Ćwiczenia część 2

Wydawca: WSiP
Publikacja jest przeznaczona do nauczania przedmiotu ekonomika handlu. Ćwiczenia zawarte w zbiorze są tematycznie połączone z poszczególnymi rozdziałami bądź działami podręcznika Ekonomika h...
Książka (kartonowa)
Produkt niedostępny

Usługi turystyczne Część 2 Podręcznik - Outlet

Technikum
Wydawca: Rea
Podręcznik przeznaczony dla uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa oraz osób zainteresowanych dynamicznie rozwijającą się dziedziną życia, jaką jest turystyka.
Książka (miękka)
Produkt niedostępny

Usługi turystyczne Część 2 Podręcznik - Outlet

Technikum
Wydawca: Rea
Podręcznik przeznaczony dla uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa oraz osób zainteresowanych dynamicznie rozwijającą się dziedziną życia, jaką jest turystyka.
Książka (miękka)
Produkt niedostępny

Człowiek w środowisku Podręcznik Część 2

Liceum o profilu socjalnym
Wydawca: WSiP
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w profilach kształcenia ogólnozawodowego do nauczania w profilu socjalnym na poziomie liceum profilowanego.Numer dopuszczenia: 13/2006.
Książka (miękka)
Produkt niedostępny

Podstawy elektroniki część 2 Podręcznik

technikum
Wydawca: WSiP
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów technikum elektronicznego oraz słuchaczy szkoły policealnej, zawód technik elektronik.W części drugiej omówiono układy elektronic...
Książka (miękka)
Produkt niedostępny

Urządzenia i systemy mechatroniczne część 2

Podręcznik dla uczniów średnich i zawodowych szkół tech...
Wydawca: Rea
Urządzenia i systemy mechatroniczne to pierwszy na polskim rynku wydawniczym podręcznik zgodny z podstawą programową dla zawodu technik mechatronik.Przeznaczony jest do nauczania w następując...
Książka (miękka)
Produkt niedostępny

Elementy rachunkowości Część 2 Rachunkowość w małej jednostce gospodarczej

Liceum profilowane Profil ekonomiczno-administracyjny
Wydawca: Rea
Podręcznik jest dostosowany do programu nauczania bloku tematycznego Elementy rachunkowości. Struktura podręczników oparta jest na zasadach kształcenia kierowanego, organizuje pracę po...
Książka (miękka)
Produkt niedostępny

Planowanie elementów środowiska Część 2 Podręcznik

Liceum profilowane. Planowanie rozwiązania chroniącego ...
Wydawca: WSiP
W drugiej części podręcznika podano przykłady projektowania prostych rozwiązań wybranych elementów kształtujących środowisko. Treści uzupełniono rysunkami i tabelami wspomagającymi projektow...
Książka (miękka)
Produkt niedostępny

Organizacja pracy w hotelarstwie 2 - Outlet

Podręcznik do nauki zawodu Technik Hotelarstwa
Wydawca: Rea
Organizacja pracy w hotelarstwie. W części drugiej omówiono:- zagadnienia z zakresu organizacji pracy i zarządzania zakładem hotelarskim według ISO,- zasady utrzymania porządku i...
Książka (miękka)
Produkt niedostępny

Organizacja pracy w hotelarstwie 2 - Outlet

Podręcznik do nauki zawodu Technik Hotelarstwa
Wydawca: Rea
Organizacja pracy w hotelarstwie. W części drugiej omówiono:- zagadnienia z zakresu organizacji pracy i zarządzania zakładem hotelarskim według ISO,- zasady utrzymania porządku i...
Książka (miękka)
Produkt niedostępny

Technika w rolnictwie Podręcznik do nauki zawodu Częś 2

Technik rolnik. Technikum. Szkoła policealna
Autor: Andrzej Kulka
Wydawca: Rea
Podręcznik, który opiera się na współczesnej wiedzy, prezentuje najważniejsze wiadomości jakimi powinien dysponować użytkownik maszyn i pojazdów rolniczych, zawiera kilkaset ko...
Książka (miękka)
Produkt niedostępny

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 2 Podręcznik

do nauki zawodu kucharz. Szkoła ponadgimnazjalna
Wydawca: WSiP
Podręcznik składa się z trzech części, jest przeznaczony dla techników i szkół policealnych kształcących w zawodzie „kucharz”. Omawia ocenę towaroznawczą przet...
Książka (miękka)
Produkt niedostępny

Organizacja pracy w hotelarstwie 2

Podręcznik do nauki zawodu Technik Hotelarstwa
Wydawca: Rea
Organizacja pracy w hotelarstwie. W części drugiej omówiono:- zagadnienia z zakresu organizacji pracy i zarządzania zakładem hotelarskim według ISO,- zasady utrzymania porządku i...
Książka (miękka)
Produkt niedostępny

Budownictwo z technologią 2 Podręcznik

Technikum
Wydawca: WSiP
Nr aprobaty: 8/98 MENPodręcznik jest przeznaczony dla uczniów technikum oraz słuchaczy szkoły policealnej, zawód: technik budownictwaCzęść druga cyklu Budownictwo z ...
Książka (miękka)
Produkt niedostępny

Podstawy ekonomii część 2 Makroekonomia Podręcznik

Technikum, szkoła policealna
Wydawca: Difin
Podręcznik Podstawy ekonomii. Część 2. Makroekonomia został opracowany na podstawie programu nauczania podstaw ekonomii, zawartego w dokumentacji programowej dla zawodu technika ekonomisty nr 341[0...
Książka (miękka)
Produkt niedostępny

Technologia gastronomiczna część 2 Kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego

Autor: Anna Kmiołek
Wydawca: WSiP
Bogato ilustrowany, ciekawy, napisany prostym językiem podręcznik do nauki technologii gastronomicznej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum i szkoł...
Książka (kartonowa)
Produkt niedostępny

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 2

Szkoła ponadgimnazjalna
Wydawca: WSiP
W książce omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny.K...
Książka (miękka)
Produkt niedostępny

Organizacja pracy w hotelarstwie część 2 Technik hotelarstwa

Wydawca: WSiP
W podręczniku wyjaśniono podstawowe pojęcia dotyczące hotelarstwa. Sklasyfikowano i scharakteryzowano bazę noclegową, wyposażenie techniczne hotelu oraz rodzaje usług hotelarskich. Omówiono ...
Książka (kartonowa)
Produkt niedostępny
Znaleziono: 23
Przeglądaj:
Sortuj według:
Popularność malejąco
Wyświetl:
20