Informacja o cookies
Strona ksiegarnia.pwn.pl korzysta z plików cookies w celu dostarczenia Ci oferty jak najlepiej dopasowanej do Twoich oczekiwań i preferencji, jak również w celach marketingowych i analitycznych. Nasi partnerzy również mogą używać ciasteczek do profilowania i dopasowywania do Ciebie pokazywanych treści na naszych stronach oraz w reklamach. Poprzez kontynuowanie wizyty na naszej stronie wyrazasz zgode na uzycie tych ciasteczek. Wiecej informacji, w tym o mozliwosci zmiany ustawien cookies, znajdziesz w naszej Polityce Prywatnosci.
MENU

Wok dania kuchni orientalnej(Miękka)

0.00  [ 0 ocen ]
 Sprawdź recenzje
Rozwiń szczegóły »
  • Wydanie: 2018

  • Seria / cykl: BOOK&COOK

  • Wydawca: Olimp Media

  • Typ oprawy: miękka

  • Data premiery: 09.10.2018

Produkt niedostępny
Zarezerwuj i odbierz w księgarni stacjonarnej PWN
Dodaj do schowka
Darmowa dostawa

Wok dania kuchni orientalnej

Prezentujemy przepisy na kolorowe dania kuchni orientalnej. Przyrządzane w woku, pełne zaskakujących smaków potrawy typu stir-fry, a także przysmaki smażone w głębokim oleju, duszone i gotowane na parze.

  • Sposób dostarczenia produktu fizycznego
    Sposoby i terminy dostawy:
    • Paczka w RUCHu - dostawa 2 dni robocze
    • Odbiór paczki w urzędzie Poczty Polskiej - dostawa 2 dni robocze
    • Dostawa Pocztą Polską - dostawa 2 dni robocze
    • Odbiór paczki w Paczkomacie InPost - dostawa 2 dni robocze
    • Dostawa kurierem - dostawa 1 dzień roboczy
    • Odbiór własny w księgarni PWN - dostawa 3 dni robocze
    Ważne informacje o wysyłce:
    • Nie wysyłamy paczek poza granice Polski.
    • Dostawa do części Paczkomatów InPost oraz opcja odbioru osobistego w księgarniach PWN jest realizowana po uprzednim opłaceniu zamówienia kartą lub przelewem.
    • Całkowity czas oczekiwania na paczkę = termin wysyłki + dostawa wybranym przewoźnikiem.
    • Podane terminy dotyczą wyłącznie dni roboczych (od poniedziałku do piątku, z wyłączeniem dni wolnych od pracy).
NAZWA I FORMAT
OPIS
ROZMIAR

Hurtownie danych

Tematyka hurtowni danych, choć niezwykle aktualna, doczekała się w języku polskim jedynie nielicznych opracowań. Wiedza z tej dziedziny jest rozproszona, co utrudnia osobom zainteresowanym zarówno wyrobienie sobie spójnego obrazu zagadnienia, jak i ...

Statystyczna analiza danych z wykorzystaniem programu R

Pierwszy polski podręcznik akademicki dotyczący statystycznej analizy wielowymiarowej z wykorzystaniem programu R!Program R, dostępny bezpłatnie na zasadach powszechnej licencji publicznej GNU, jest wykorzystywany w badaniach naukowych...

Wprowadzenie do kompresji danych

Autor wyjaśnia pojęcia dotyczące kompresji danych. Opisuje metody kodowania Shannona, Huffmana, kodowania arytmetycznego i słownikowego, próbkowania i kwantowania. Sporo miejsca poświęca kompresji obrazów statystycznych i obrazów w...

Kuchnia polska Encyklopedia sztuki kulinarnej

Niezwykły, nowoczesny poradnik z zakresu sztuki kulinarnej. Sprawdzonym przepisom towarzyszą fachowe porady dotyczące aranżacji i wyposażenia ergonomicznej, przyjaznej kuchni, zasady racjonalnego i zdrowego żywienia, kulinarne tricki, stołowy savoir-vi...

ECDL Moduł 5 Bazy danych

Europejski Certyfikat Umiejętności Komputerowych (European Computer Driving Licence -ECDL) potwierdza zdobycie umiejętności w zakresie obsługi komputera i programów użytkowych po odbyciu międzynarodowego systemu szkoleń. W Polsce licencji na szk...

Człowiek mieszkający nad kuchnią / Byk

Artur Ilgner - literat, publicysta, scenarzysta, dramaturg, reżyser. Drukował opowiadania, felietony, szkice, wywiady. Twórca autorskiego Kabaretu Artura I, wielokrotnego lidera PAKI, oraz parateatralnej grupy Najwyższy Instytut Poszukiwań.

Kuchnia polska według Pięciu Przemian

Nasza wspaniała, polska kuchnia zgodna z filozofią chińskiej medycyny? Tak, to jest możliwe.Chcesz jeść zdrowo i smacznie? Poznaj już teraz tajemnice Pięciu Przemian i ciesz się zdrowiem oraz energią każdego dnia.Wszystkie książ...

Mała historia kuchni Dzieje się je

Wydana w okazałym formacie, okraszona mnóstwem dowcipnych ilustracji „Mała historia kuchni” to pełna zapachów i smaków opowieść o zmieniającej się (jak epoki) kulturze stołu i gotowania. Od starożytnego Egiptu, czyli po...

Historia kuchni

Trywialna formuła „człowiek jest tym, co je” nabrała nowego sensu. Okazało się, że żywność i jej przyrządzanie wywierały istotny wpływ na kształt systemów i instytucji społecznych. W niniejszej książce cała ta bogata historia znalazł...

Recenzje

Nikt nie dodał jeszcze recenzji. Bądź pierwszy!