MENU
ZAWĘŻONE WYNIKI
Znaleziono: 11
Przeglądaj:
Sortuj według:
Popularność malejąco
Wyświetl:
20

Chemia żywności Tom 1

Główne składniki żywności
Chemia żywności jest nauką o składzie surowców i produktów żywnościowych, dodatków i zanieczyszczeń żywności, a także o biochemicznych i chemicznych reakcjach zachodzących w surowcach oraz produ...
Książka (miękka)
do koszyka
93,74 zł
109,00 zł

Chemia żywności Tom 2

Biologiczne właściwości składników żywności
Chemia żywności jest nauką o składzie surowców i produktów żywnościowych, dodatków i zanieczyszczeń żywności, a także o biochemicznych i chemicznych reakcjach zachodzących w surowcach oraz produ...
Książka (miękka)
do koszyka
93,74 zł
109,00 zł

Sterowanie procesami technologicznymi w produkcji żywności

Jedyna na rynku publikacja z dziedziny pomiarów i automatyki, która jest dostosowana do praktyki pracy technologów pracujących przy produkcji żywności.Szybki rozwój nowoczesnej techniki p...
Książka (miękka)
do koszyka
44,50 zł
89,00 zł

Inżynieria biochemiczna

Publikacja Wydawnictwa WNT, dodruk Wydawnictwo Naukowe PWN Książka wprowadza studentów kierunków technicznych wyższych uczelni w zagadnienia biochemii i mikrobiologii, a studentom biotechno...
Książka (miękka)
do koszyka
65,57 zł
79,00 zł

Technologia przetwórstwa mięsa

Publikacja Wydawnictwa WNT, dodruk Wydawnictwo Naukowe PWN Oto książka, w której przedstawiono całość zagadnień dotyczących nowoczesnego przetwórstwa mięsa. Omówiono w niej m.in. metody ubo...
Książka (miękka)
do koszyka
79,21 zł
89,00 zł

Enzymy w technologii spożywczej

Enzymy odgrywały istotną rolę przy wytwarzaniu żywności już 2000 p.n.e., kiedy to Egipcjanie i Sumerowie zastosowali proces fermentacji w piwowarstwie, wytwarzaniu pieczywa oraz serów, zaś o...
Książka (miękka)
do koszyka
49,50 zł
99,00 zł

Odroczony rozrost

Technologia w piekarni
Redakcja: Hans Huber
Klienci oczekują świeżych bułeczek, bez względu na porę dnia. Jak zmodernizować produkcję i rozszerzyć asortyment bez ryzyka zwrotów?Niezbędnik piekarza, dedykowany właścicielom piekarń i...
Książka (twarda)
do koszyka
71,20 zł
89,00 zł

Chłodnictwo

Technologia w piekarni
Redakcja: Klaus Losche
Jak uniknąć strat jakości?Czy lepiej zamrażać ciasto z garą czy bez gary?Czym są i jak działają polepszacze do głębokiego mrożenia?Co się dzieje z drożdżami podczas mrożenia?Prze...
Książka (twarda)
do koszyka
79,20 zł
99,00 zł

Żywienie człowieka Słownik terminologiczny

Drugie zmienione wydanie słownika, który w 2001 roku ukazał się pt. Słownik terminów żywieniowych.Zawiera około 1350 haseł z następujących obszarów wiedzy o żywieniu:podsta...
Książka (miękka)
do koszyka
53,10 zł
59,00 zł

Biotechnologia żywności

Biotechnologia jest jedną z najintensywniej rozwijających się dyscyplin naukowych.Przewiduje się, że w XXI wieku będzie miała znaczący wpływ na wiele sfer naszego funkcjonowania, zwłaszcza na...
Książka (miękka)
do koszyka
88,11 zł
99,00 zł

Odroczony rozrost - Outlet

Technologia w piekarni
Redakcja: Hans Huber
Klienci oczekują świeżych bułeczek, bez względu na porę dnia?Jak zmodernizować produkcję i rozszerzyć asortyment bez ryzyka zwrotów?Niezbędnik piekarza, dedykowany właścici...
Książka (twarda)
do koszyka
48,06 zł
89,00 zł
Znaleziono: 11
Przeglądaj:
Sortuj według:
Popularność malejąco
Wyświetl:
20