MENU
ZAWĘŻONE WYNIKI
Znaleziono: 24
Przeglądaj:
Sortuj według:
Od najnowszych
Wyświetl:
20

Organizacja produkcji gastronomicznej. HGT.12

Technikum
Wydawca: WSiP
Znany i lubiany podręcznik, zaktualizowany do podstawy programowej 2019. Omawia zagadnienia z czwartej części kwalifikacji HGT.12 – organizacja produkcji gastronomicznej. Przedstawia m.in.: z...
Książka (miękka)
do koszyka
62,80 zł
63,80 zł

Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik

Kwalifikacja T.15..2
Wydawca: WSiP
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.15.2 (Organizacja produkcji gastronomicznej...
Książka (miękka)
do koszyka
47,10 zł
47,90 zł

Pracownia kosmetyczna ciała Kwalifikacja A.62 Praktyczna nauka zawodu

Technik usług kosmetycznych. Szkoła ponadgimnazjalna
Wydawca: WSiP
Publikacja pomaga opanować praktyczne umiejętności z zakresu kwalifikacji A.62 (Wykonywanie zabiegów kosmetycznych ciała, dłoni i stóp). Każdy rozdział zawiera krótki wstęp z p...
Książka (miękka)
do koszyka
64,90 zł
67,80 zł

Organizacja salonu fryzjerskiego Stylizacja Tom 2 Technik usług fryzjerskich A.23

Wydawca: WSiP
Zakres: efekty kształcenia wspólne dla zawodów fryzjer i technik usług fryzjerskich PKZ (A.k), PKZ (A.n) oraz kwalifikacji A.23 (Projektowanie fryzur)Podręc...
Książka (miękka)
do koszyka
43,90 zł
44,60 zł

Usługi gastronomiczne Kwalifikacja T.15.3 Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych

Autor: Anna Kmiołek
Wydawca: WSiP
Podręcznik do nauki: przygotowywania oferty usług gastronomicznych, planowania działań związanych z promocją gastronomii, kalkulacji kosztów, prowadzenia spr...
Książka (miękka)
do koszyka
75,40 zł
81,10 zł

Obsługiwanie gości Zeszyt ćwiczeń Część 1

Kelner kwalifikacja T.9
Wydawca: WSiP
Zakres: druga część kwalifikacji T.9 (Obsługiwanie gości)Podręcznik do nauki: wiedzy i umiejętności wchodzących w zakres obowiązków kelnera, ...
Książka (miękka)
do koszyka
48,10 zł
50,60 zł

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Technologia gastronomiczna część 1 Podręcznik

Technikum
Autor: Anna Kmiołek
Wydawca: WSiP
Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów)....
Książka (miękka)
do koszyka
75,40 zł
81,10 zł

Język angielski zawodowy w branży fryzjersko-kosmetycznej Zeszyt ćwiczeń

Wydawca: WSiP
Zeszyt ćwiczeń do nauki języka angielskiego zawodowego w branży fryzjersko-kosmetycznej obejmuje następujące treści: klasyfikacja zawodów, gabinet fryzjersko-kosmetyczny i jego wyposażenie, ...
Książka (miękka)
do koszyka
57,60 zł
60,70 zł

Zabiegi upiększające twarzy szyi i dekoltu Podręcznik do nauki zawodu Technik usług kosmetycznych

Kwalifikacja A.61.2
Wydawca: WSiP
Podręcznik do nauki zawodu technik usług kosmetycznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji A.61 (Wykonywanie zabiegów upiększających twarzy, szyi i dekoltu). Prezentuje wiedzę...
Książka (miękka)
do koszyka
63,80 zł
65,80 zł

Podstawy gastronomii i technologii żywności Podręcznik do nauki zawodu Część 2

Autor: Anna Kmiołek
Wydawca: WSiP
Podręcznik pomaga nabyć kompetencje wyszczególnione w Podstawie kształcenia w zawodach,czyli w umiejętnościach stanowiących podbudowę do kształcenia w zawodach: piekarz, cukiernik, wędliniar...
Książka (miękka)
do koszyka
62,80 zł
64,80 zł

Testy i zadania praktyczne Egzamin zawodowy Cukiernik Technik technologii żywności Kwalifikacja T.4

Wydawca: WSiP
Publikacja przygotowuje do egzaminu w zakresie kwalifikacji T.4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Zawiera pięć zestawów egzaminacyjnych. W każdym z nich znajduje się test, obejmujący...
Książka (miękka)
do koszyka
40,50 zł

Usługi kelnerskie Podręcznik Kwalifikacja T.10

Szkoła ponadgimnazjalna. Kelner
Wydawca: WSiP
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu kelner, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.10 (Organizowanie usług gastronomicznych).Obejmuje tematy dotycząc...
Książka (miękka)
do koszyka
64,90 zł
65,90 zł

Stylizacja fryzur Kwalifikacja A.23.2 Podręcznik do nauki zawodu

Technik usług fryzjerskich. Szkoła ponadgimnazjalna
Wydawca: WSiP
Podręcznik do nauki: wykonywania rysunków fryzur z zastosowaniem różnych technik ich projektowania, tworzenia portfolio projektów fryzur, oprac...
Książka (miękka)
do koszyka
62,51 zł
65,80 zł

Organizowanie usług kelnerskich Zeszyt ćwiczeń Kwalifikacja T.10

Kelner. Szkoła ponadgimnazjalna
Wydawca: WSiP
Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Usługi kelnerskie, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład kwalifika...
Książka (miękka)
do koszyka
50,20 zł
52,60 zł

Kreowanie wizerunku we fryzjerstwie Podręcznik Tom 1

Kwalifikacja A.23
Wydawca: WSiP
Podręcznik do kształcenia w zawodzie technik usług fryzjerskich realizujący treści z zakresu kwalifikacji A.23 (Stylizacja fryzur z wykorzystaniem technik wizualizacji). Uczy wykonywania rysunk&oac...
Książka (miękka)
do koszyka
48,10 zł
50,60 zł

Działaność usługowa we fryzjerstwie Podręcznik Tom 3

Kwalifikacja A.19
Wydawca: WSiP
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu fryzjer, realizujący treści materiału zawartego w efektach kształcenia wspólnych dla zawodów fryzjer i technik usług fryzjerskich PKZ (A.k) ora...
Książka (miękka)
do koszyka
41,80 zł
42,50 zł

Obsługa klientów w gastronomii Zeszyt ćwiczeń Technik żywienia i usług gastronomicznych Kwalifikacja T.15.3

Szkoła ponadgimnazjalna
Wydawca: WSiP
Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Usługi gastronomiczne, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład trzec...
Książka (miękka)
do koszyka
62,80 zł
65,80 zł

Działalność gospodarcza w gastronomii Podręcznik Gastronomia Tom 3

technik zywienia i usług gastronomicznych, kucharz
Wydawca: WSiP
Podręcznik do nauki podstaw działalności gospodarczej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu PDG w branży gastronomicznej. Niezbędny do opano...
Książka (miękka)
do koszyka
64,90 zł
67,80 zł

Techniki fryzjerskie pielęgnacji włosów Podręcznik do nauki zawodu fryzjer technik usług fryzjerskich

Kwalifikacja A.19.1
Wydawca: WSiP
Podręcznik do nauki zawodów fryzjer i technik usług fryzjerskich realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji A.19 (Wykonywanie zabiegów pielęgnacyjnych włosów). Prezentu...
Książka (miękka)
do koszyka
56,50 zł
59,80 zł

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Część 2 Kwalifikacja T.6.2 Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych kucharz

Autor: Anna Kmiołek
Wydawca: WSiP
Podręcznik do nauki: sporządzania przekąsek, zup, deserów, napojów zimnych, gorących i alkoholowych, potraw dietetycznych, narodowych, regionalnych, przygotowy...
Książka (miękka)
do koszyka
75,40 zł
79,00 zł
Znaleziono: 24
Przeglądaj:
Sortuj według:
Od najnowszych
Wyświetl:
20