MENU
Znaleziono: 30
Przeglądaj:
Sortuj według:
Trafność
Wyświetl:
20

Biotechnologia żywności

Biotechnologia jest jedną z najintensywniej rozwijających się dyscyplin naukowych.Przewiduje się, że w XXI wieku będzie miała znaczący wpływ na wiele sfer naszego funkcjonowania, zwłaszcza na...
Książka (miękka)
do koszyka
88,11 zł
99,00 zł

Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego

Redakcja: Lewicki Piotr P.
Przemysł spożywczy prężnie się rozwija i nieustannie zachodzą w nim zmiany oraz wdrażane są nowe technologie produkcji żywności. Postępująca globalizacja gospodarki wymusza ujednolicenie standard&o...
Książka (miękka)
do koszyka
85,14 zł
99,00 zł

Mięso i przetwory drobiowe

Technologia, higiena, jakość
Publikacja Wydawnictwa WNT, dodruk Wydawnictwo Naukowe PWN W książce przedstawiono w sposób nowoczesny, z uwzględnieniem norm Unii Europejskiej, zagadnienia dotyczące technologii, higieny p...
Książka (miękka)
do koszyka
76,54 zł
89,00 zł

Poradnik inżyniera energoelektronika Tom 1

W książce przedstawiono wiedzę o:- zjawiskach fizycznych zachodzących w elementach obwodów energetycznych,- oddziaływaniach przekształtników na źródła zasilania,
Książka (miękka)
do koszyka
66,75 zł
89,00 zł

Poradnik montera elektryka Tom 1

Wiadomości ogólne z zakresu metrologii, rysunku technicznego, sporządzania dokumentacji technicznej, matematyki, mechaniki oraz elektrotechnikiMaszyny elektryczne, transformatory, napęd elektry...
Książka (miękka)
do koszyka
70,31 zł
79,00 zł

Poradnik montera elektryka Tom 2

Poprzednie cztery wydania Poradnika montera elektryka cieszyły się dużym zainteresowaniem wśród elektryków z praktyką, a także wśród przygotowujących się do zawod...
Książka (miękka)
do koszyka
89,10 zł
99,00 zł

Poradnik narzędziowca

W poradniku przedstawiono wiadomości niezbędne do prawidłowego zaplanowania i przeprowadzenia procesu wytwarzania narzędzi skrawających, a także do ich optymalnej eksploatacji.Poradnik ...
Książka (miękka)
do koszyka
88,11 zł
99,00 zł

Technologia przetwórstwa mięsa

Publikacja Wydawnictwa WNT, dodruk Wydawnictwo Naukowe PWN Oto książka, w której przedstawiono całość zagadnień dotyczących nowoczesnego przetwórstwa mięsa. Omówiono w niej m.in. metody ubo...
Książka (miękka)
do koszyka
76,54 zł
89,00 zł

Żywność wygodna i żywność funkcjonalna

Publikacja Wydawnictwa WNT, dodruk Wydawnictwo Naukowe PWN Oto podręcznik w którym przedstawiono najważniejsze problemy z dziedziny technologii żywności wygodnej, żywności funkcjonalnej i d...
Książka (miękka)
do koszyka
80,10 zł
89,00 zł

"Oni chcą się wkurzyć."

Autor: Fatima Vega
Praca ta ma na celu podniesienie świadomości i zajęcie się kwestią nierówności płci w kraju, poprzez reprezentowanie postaci kobiecej w dziedzinie sportu. Chociaż rozumie się, że nierówność płci ma...
Książka
do koszyka
268,12 zł

Aktywność fizyczna w okresie od dzieciństwa i młodości do dorosłości

Badanie to pozwoliło na określenie ilościowe śledzenia aktywności fizycznej od dzieciństwa do wieku dorosłego oraz opisało charakter doświadczeń związanych z aktywnością fizyczną w dzieciństwie w o...
Książka
do koszyka
399,75 zł

Emulgatory

Wydawca: WNT
- aktywność powierzchniowa- tworzenie i stabilizacja emulsji- mikroemulsje- formy krystaliczne tłuszczów i emulgatorów- mezofazy i ich znaczenie w odniesieniu do żywności- regulacje p...
Książka (miękka)
do koszyka
34,71 zł
39,00 zł

Gimnastyka sportowa

Autor: Yuri Alexeyev
W swojej pracy autor uzasadnia znaczenie zajęć z gimnastyki sportowej dla uczniów płci męskiej. Podręcznik ten może być również traktowany jako podręcznik do samodzielnej nauki kettlebell i powerli...
Książka
do koszyka
323,89 zł

Gościnność sportowa

Świat marketingu sportowego jest często znacznie bardziej złożony niż nam się wydaje. W marketingu sportowym odnajdujemy gościnność, temat, który czasami może być dość niewyraźny. Gościnność sporto...
Książka
do koszyka
266,89 zł

Igrzyska Olimpijskie w Lushois

Ksiądz Martin Cléophas, oddany sprawie młodzieży salezjanin, postanowił podjąć i przedstawić refleksję na temat sportu wokół igrzysk salezjańskich w Lubumbashi, które nazywa "igrzyskami olimpijskim...
Książka
do koszyka
268,42 zł

INTELIGENCJA EMOCJONALNA W RÓŻNYCH POPULACJACH

Autor: Caren Diehl
Inteligencja Emocjonalna (EI) zyskała w ostatniej dekadzie sporo zainteresowania. Obecna książka bada EI w dwóch różnych populacjach i czy można ją wzmocnić czy nie. Badania zostały podzielone na t...
Książka
do koszyka
331,92 zł

KARATE DO W PROGRAMIE NAUCZANIA ĆWICZENIE FIZYCZNE

Program Karate, dla początkujących, jest wynikiem doświadczeń i poświęcenia wielu krajowych i międzynarodowych instruktorów, którzy zajmują się badaniem organizmów rządzących tą sztuką.Zawiera on p...
Książka
do koszyka
183,52 zł

KIEROWANIE I ZARZĄDZANIE KLUBY ZDROWIA I FITNESS

Autor: Nuno Almeida
Analiza strategii zarządzania przedsiębiorstwem i usługami klubów fitness Wraz ze wzrostem świadomości społecznej na temat korzyści płynących z uprawiania aktywności fizycznej, siłownie zaczęły inw...
Książka
do koszyka
176,95 zł

Najlepsza metoda redukcji tkanki tłuszczowej

Niniejszy wykonalny projekt miał na celu porównanie efektów, które generują tradycyjny plan treningowy i trening funkcjonalny na skład ciała; procent tkanki tłuszczowej i procent tkanki mięśniowej,...
Książka
do koszyka
266,89 zł

Nauczanie Tenisa 10s w fazie inicjacji i szkolenia sportowego

Autor: Juan Montoya
Projekt ten ma na celu poznanie rozwoju metodologii tenisa 10s w Antioquian League of Field Tennis z zamiarem wejścia do zbadania, jak trenerzy tego centrum sportowego przeprowadzają proces nauczan...
Książka
do koszyka
266,28 zł
Znaleziono: 30
Przeglądaj:
Sortuj według:
Trafność
Wyświetl:
20