MENU
Znaleziono: 21
Przeglądaj:
Sortuj według:
Wydawca od A do Z
Wyświetl:
20

Shaya: An Odyssey of Food, My Journey Back to Israel

Autor: Alon Shaya
Wydawca: Alfred A. Knopf
Alon Shaya's is no ordinary cookbook. It is a memoir of a culinary sensibility that begins in Israel and wends its way from the U.S.A. (Philadelphia) to Italy (Milan and Bergamo), back to Israel (J...
Książka (twarda z obwolutą)
do koszyka
100,16 zł
129,00 zł

Klasyczna kuchnia włoska

Wydawca: Astrum
Książka Klasyczna kuchnia włoska, to reprezentatywny zestaw specjałów z różnych prowincji Włoch. Zrozumienie włoskiego stylu jedzenia odsłoni Państwu tajemnice sporządzania włoskiego ...
Książka (twarda)
do koszyka
106,82 zł
150,00 zł

Kuchnia grecka

Wydawca: Astrum
Książka Kuchnia grecka autorstwa Barbary Jakimowicz-Klein nawiązuje do podstawowych tradycji, z których wywodzi się każda kuchnia śródziemnomorska. Ogólnie kuchnia grecka postr...
Książka (twarda)
do koszyka
138,88 zł
195,00 zł

Kuchnia kresowa

Wydawca: Astrum
Kołduny, rosolnik, szpekuchy, bliny, miód żmudzki... Iluż z nas z serdeczną łezką w oku wspomina ich smak i cudowny aromat? Dla iluż z nas z kolei to w zasadzie nic nieznaczące słowa? I dla ...
Książka (twarda)
do koszyka
143,62 zł
180,00 zł

Kuchnia Wielkopolska

Wydawca: Astrum
Czy lubicie potrawy o wyjątkowej prostocie i niezapomnianym smaku? Jeśli tak, to dobrze trafiliście. Trzymacie w ręce książkę autorstwa Barbary Jakimowicz-Klien, która w niezwykle prosty i p...
Książka (twarda)
do koszyka
138,88 zł
195,00 zł

Domowe wędliny tradycyjne i myśliwskie oraz wędzenie ryb

Wydawca: Bellona
„Domowe wędliny tradycyjne i myśliwskie oraz wędzenie ryb” to kompleksowy poradnik, który oferuje wiedzę zarówno dla początkujących, jak i zaawansowanych – każdego, ...
Książka (twarda)
do koszyka
135,16 zł
169,90 zł

My Little French Kitchen

Autor: Rachel Khoo
Wydawca: Chronicle Books
The world fell in love with Rachel Khoo through her cookbook and television show The Little Paris Kitchen, and immediately began to covet her Parisian lifestyle, fashion sense, and delicious recipe...
Książka (twarda z obwolutą)
do koszyka
107,93 zł
139,00 zł

Italian/American It's a QCP cookbook, betch!

Grab an apron, and let’s make some pasta!For most Italians, cooking is a way of life, and that is certainly the case for Gianluca Conte, better known as QCP. But what makes a dish...
Książka (twarda)
do koszyka
107,46 zł
144,00 zł

Falastin: A Cookbook

Wydawca: Ebury Press
‘This lavish compendium of Palestinian recipes… photographed so vividly you can almost smell the freshly chopped parsley.’ The Times‘a vibrant collection of rec...
Książka (twarda)
do koszyka
108,57 zł
147,00 zł

Jerusalem

Wydawca: Ebury Press
Winner of the Observer Food Monthly Cookbook of the Year 2013.Yotam Ottolenghi and Sami Tamimi are the men behind the bestselling Ottolenghi: The Cookbook. Their chain of restaurants is famou...
Książka (twarda)
do koszyka
112,21 zł
125,01 zł

French Regional Breads

The Parisian baguette, crisp, golden and fragrant, is the best known and most iconic of all French loaves. But every region of France, and virtually every town and village, boasts its local special...
Książka (twarda)
do koszyka
138,98 zł
179,00 zł

Smaki kuchni włoskiej

Sztuka kulinarna i najlepsze potrawy
Wydawca: Jedność
Pierwszy taki album o kulturze kuchni włoskiej w Polsce! Przepiękna księga poświęcona wszelkim możliwym smakom kuchni włoskiej. Przedstawia wszystkie potrawy i ich składniki, któ...
Książka (twarda z obwolutą)
do koszyka
114,84 zł
190,00 zł

Cooking South of the Clouds

Recipes and Stories from China's Yunnan Province
Wydawca: Kyle Books
Recipes and Stories from China's Yunnan Province by food and travel writer Georgia Freedman offers a tour of Yunnan's many foods.From the famed Crossing the Bridge Noodles to dishes lik...
Książka (twarda)
do koszyka
100,16 zł
129,00 zł

The Authentic Ukrainian Kitchen

Wydawca: Robinson
Celebrate Ukraine’s independent spirit in this cookbook sharing the nation’s unique traditions and culture in 100 recipes crafted by Ukraine’s most prominent chef.Now,...
Książka (twarda)
do koszyka
103,65 zł
120,00 zł

At Nonna’s Table

One Italian family’s recipes, shared with love
Autor: Paola Bacchia
Step into the warm and welcoming kitchen of Nonna Livia with Paola Bacchia’s cookbook, At Nonna’s Table.Inspired by her Mamma Livia’s cherished recipes, Paola present...
Książka (twarda)
do koszyka
109,78 zł
133,00 zł

The Mediterranean Cook A year of seasonal eating

Autor: Meni Valle
Escape to the Mediterranean with Meni Valle’s celebration of the fresh and flavour-packed cuisine of the region, with more than 75 vegetarian recipes. From roasted eggplants and tangy articho...
Książka (twarda)
do koszyka
113,88 zł
138,00 zł

Nanban

Autor: Tim Anderson
Wydawca: Square Peg
Think of a bowl of ramen overflowing with toppings and texture and flavour, gyoza full of umami and spice, or meltingly soft pork belly buns. Currently exploding on the UK scene by way of street-fo...
Książka (twarda)
do koszyka
114,98 zł
158,00 zł

Sobremesa

Tasty Mexican Recipes for Every Day
Wydawca: Square Peg
In Mexico, ‘sobremesa’ – which translates to ‘over the table’ – is all about enjoyment. It is the tradition of relaxing at the dining table with loved ones, shar...
Książka (twarda)
do koszyka
105,57 zł
129,00 zł

Italian Coastal

Recipes and stories from where the land meets the sea
Welcome to the Tyrrhenian Sea, home to la dolce vita, sun-drenched islands and seaside towns where even the simplest trattoria has an effortless glamour. Following on from the success of her first ...
Książka (twarda)
do koszyka
123,28 zł
149,00 zł

Polish’d

Modern vegetarian cooking from global Poland
Wydawca: The Experiment
More than 100 vegetarian recipes celebrate the global flavor of today’s trend-setting Polish cuisine—all stunningly photographed. Michał Korkosz, the award-winning author of Fresh from ...
Książka (twarda)
do koszyka
101,67 zł
140,00 zł
Znaleziono: 21
Przeglądaj:
Sortuj według:
Wydawca od A do Z
Wyświetl:
20