Informacja o cookies
Strona ksiegarnia.pwn.pl korzysta z plików cookies w celu dostarczenia Ci oferty jak najlepiej dopasowanej do Twoich oczekiwań i preferencji, jak również w celach marketingowych i analitycznych. Nasi partnerzy również mogą używać ciasteczek do profilowania i dopasowywania do Ciebie pokazywanych treści na naszych stronach oraz w reklamach. Poprzez kontynuowanie wizyty na naszej stronie wyrazasz zgode na uzycie tych ciasteczek. Wiecej informacji, w tym o mozliwosci zmiany ustawien cookies, znajdziesz w naszej Polityce Prywatnosci.
MENU
Uwaga: produkt pochodzący ze zwrotów, może być uszkodzony. Oferta ograniczona (w większości 1-2 egzemplarze) i ważna do wyczerpania zapasów. Z powodu dużego zainteresowania ofertą Outletu, nie możemy zagwarantować pełnej realizacji wszystkich zamówień. Zobacz więcej »

Badanie towarów spożywczych - Outlet(Miękka)

0.00  [ 0 ocen ]
 Sprawdź recenzje
Rozwiń szczegóły »
Cena detaliczna: 59,00 zł
30,68
Cena zawiera podatek VAT.
Oszczędzasz 28,32 zł
Stan magazynowy: Mała ilość
Zarezerwuj i odbierz w księgarni stacjonarnej PWN
Dodaj do schowka
Wysyłka: 48h
Dostawa
Produkt posiadamy w magazynie i wyślemy go w ciągu 48 godzin w dni robocze.

Uwaga! Całkowity czas oczekiwania na zamówienie = czas wysyłki podany na stronie każdego produktu + dostawa przez przewoźnika.
Podane terminy dotyczą dni roboczych (poniedziałek-piątek,
z wyłączeniem dni wolnych od pracy).
Dostawa i płatność
Cennik dostaw
Paczki dostarczamy wyłącznie na terenie Polski.
Od 250 zł paczki dostarczamy GRATIS!

Płatność elektroniczna (PayU, Masterpass)
Kiosk RUCHu - odbiór osobisty
7,75 zł
Poczta Polska - odbiór w punkcie
7,75 zł
Kurier pocztowy
10,75 zł
Paczkomaty InPost
11,75 zł
Kurier
12,75 zł

Płatność za pobraniem
Poczta Polska - odbiór w punkcie
10,75 zł
Kurier pocztowy
12,75 zł
Kurier
15,75 zł

Badanie towarów spożywczych - Outlet

Profesor AGH Wiktor Kubiński z zespołem naukowców przedstawia kolejną książkę z towaroznawstwa i badania towarów – tym razem praktyczne kompendium wiedzy dotyczące zastosowania metod badania towarów spożywczych.
Obecna książka zawiera przegląd bardzo wielu metod badania takich towarów spożywczych, jak np.:
-mięso, podroby i przetwory, -drób, jaja i przetwory, -tłuszcze roślinne i zwierzęce -warzywa i owoce czy -przetwory zbożowe. Publikacja kierowana jest przede wszystkim do studentów technologii żywności, towaroznawstwa czy inżynierii produkcji, ale również do praktyków – technologów, specjalistów ds. kontroli jakości itd.

  • Sposób dostarczenia produktu fizycznego
    Sposoby i terminy dostawy:
    • Paczka w RUCHu - dostawa 2 dni robocze
    • Odbiór paczki w urzędzie Poczty Polskiej - dostawa 2 dni robocze
    • Dostawa Pocztą Polską - dostawa 2 dni robocze
    • Odbiór paczki w Paczkomacie InPost - dostawa 2 dni robocze
    • Dostawa kurierem - dostawa 1 dzień roboczy
    • Odbiór własny w księgarni PWN - dostawa 3 dni robocze
    Ważne informacje o wysyłce:
    • Nie wysyłamy paczek poza granice Polski.
    • Dostawa do części Paczkomatów InPost oraz opcja odbioru osobistego w księgarniach PWN jest realizowana po uprzednim opłaceniu zamówienia kartą lub przelewem.
    • Całkowity czas oczekiwania na paczkę = termin wysyłki + dostawa wybranym przewoźnikiem.
    • Podane terminy dotyczą wyłącznie dni roboczych (od poniedziałku do piątku, z wyłączeniem dni wolnych od pracy).
NAZWA I FORMAT
OPIS
ROZMIAR

Ewa Kubińska-Jabcoń

adiunkt w Katedrze Badań Operacyjnych na Wydziale Zarządzania Akademii Górniczo- Hutniczej w Krakowie

Prowadzi zajęcia z przedmiotów technicznych i zarządzania produkcją, wykłada m.in. Materiałoznawstwo, Towaroznawstwo. Zainteresowania naukowe skupiają się na analizie ryzyka w różnych gałęziach gospodarki. Jest autorką około 64 artykułów oraz dwóch książek.

Wiktor Kubiński

Profesor Akademii Górniczo Hutniczej w Krakowie, Wydział Zarządzania.

Studia magisterskie ukończył na Wydziale Metalurgicznym AGH w Krakowie w 1973 roku. Przez 1,5 roku pracował w Hucie Ferrum w Katowicach a od października 1974 roku do chwili obecnej pracuje na AGH w Krakowie - obecnie na stanowisku profesora, gdzie uzyskał doktorat i habilitację.

Od 12 lat wykłada materiałoznawstwo.

Jest autorem ponad 180 artykułów naukowych oraz następujących skryptów i książek:
1. Kubiński W.: Praktyka technologiczna. Materiały pomocnicze dla studentów specjalności przeróbka plastyczna metali. Skrypt AGH nr 1224. Kraków 1991.
2. Kubiński W., Pacyna J.: Podstawowe wiadomości z walcownictwa i obróbki cieplnej prętów stalowych. Tech-Progres Kraków 1999.
3. Kubiński W.: Wprowadzenie do techniki. Rola i miejsce techniki w gospodarce oraz życiu społecznym. Uczelniane Wydawnictwa Naukowo–Dydaktyczne AGH. Kraków 2006
4. Kubiński W.: Inżynieria i technologie produkcji. Uczelniane Wydawnictwa Naukowo –Dydaktyczne AGH. Kraków 2008
5. Kubiński W.: Materiałoznawstwo. Tom 1. Podstawowe materiały stosowane w technice. Uczelniane Wydawnictwa Naukowo –Dydaktyczne AGH. Kraków 2010.
6. Kubiński W.: Materiałoznawstwo. Tom 2. Materiały do określonych zastosowań w różnych dziedzinach techniki. Wydawnictwa AGH. Kraków 2011.
7. Kubiński W., Niekurzak M., Kubińska-Jabcoń E. Podstawowe badania paliw, smarów, powłok lakierowych i klejów. Wydawnictwa AGH. Kraków 2015.

Mariusz Niekurzak

adiunkt w Katedrze Badań Operacyjnych na Wydziale Zarządzania Akademii Górniczo-Hutniczej w Krakowie

 

Prowadzi zajęcia z przedmiotów technicznych dotyczących szeroko rozumianej nauki o materiałach i towarach dla różnych zastosowań. Jest współautorem 2 książek z zakresu wiedzy o towarach przemysłowych i ponad 40 artykułów naukowych i rozdziałów w książkach z obszaru nauk technicznych i ekonomicznych.

Recenzje

Nikt nie dodał jeszcze recenzji. Bądź pierwszy!