Informacja o cookies
Strona ksiegarnia.pwn.pl korzysta z plików cookies w celu dostarczenia Ci oferty jak najlepiej dopasowanej do Twoich oczekiwań i preferencji, jak również w celach marketingowych i analitycznych. Nasi partnerzy również mogą używać ciasteczek do profilowania i dopasowywania do Ciebie pokazywanych treści na naszych stronach oraz w reklamach. Poprzez kontynuowanie wizyty na naszej stronie wyrażasz zgodę na użycie tych ciasteczek. Więcej informacji, w tym o możliwości zmiany ustawień cookies, znajdziesz w naszej Polityce Prywatności.
MENU
Paczkomaty 0 zł »

India Cookbook(Twarda)

0.00  [ 0 ocen ]
 Sprawdź recenzje
Rozwiń szczegóły »
Cena detaliczna: 198,00 zł
184,25
Cena zawiera podatek VAT.
Oszczędzasz 13,75 zł
Stan magazynowy: Duża ilość
Zarezerwuj i odbierz w księgarni stacjonarnej PWN
Dodaj do schowka
Wysyłka: 24h
Dostawa
Produkt posiadamy w magazynie i wyślemy go w ciągu 24 godzin w dni robocze.

Uwaga! Całkowity czas oczekiwania na zamówienie = czas wysyłki podany na stronie każdego produktu + dostawa przez przewoźnika. 
Podane terminy dotyczą dni roboczych (poniedziałek-piątek,
z wyłączeniem dni wolnych od pracy).
Dostawa i płatność
Cennik dostaw
- Paczki dostarczamy wyłącznie na terenie Polski.
- Od 300 zł dostawa GRATIS!
- Dla zamówień o wartości powyżej 500 zł wyłącznie płatność elektroniczna.


Płatność elektroniczna
do 199,99 zł
od 200 zł do 299,99 zł
- ORLEN Paczka
8,99 zł
6,99 zł
- Odbiór w Punktach Poczta, Żabka, Orlen, Ruch
8,99 zł
6,99 zł
- Kurier pocztowy
10,99 zł
8,99 zł
- InPost Paczkomaty 24/7
10,99 zł
8,99 zł
- Kurier
12,99 zł
10,99 zł

Płatność za pobraniem
do 199,99 zł
od 200 zł do 299,99 zł
- Odbiór w Punktach Poczta, Żabka, Orlen, Ruch
11,99 zł
9,99 zł
- Kurier pocztowy
13,99 zł
11,99 zł
- Kurier
15,99 zł
13,99 zł

India Cookbook

India is the first comprehensive guide to Indian cooking, with over 1,000 recipes covering every aspect of India's rich and colourful culinary heritage. Unlike many other Indian cookbooks, it is written by an Indian culinary academic and cookbook author who lives and works in Delhi, and the recipes are a true reflection of how traditional dishes are really cooked all over India. They have been carefully edited to ensure that they are simple to follow and achievable in western kitchens, with detailed information about authentic cooking utensils and ingredients. Indian food has been hugely popular in the UK for many years, and the appetite for Indian food shows no sign of diminishing. Now, for the first time, a definitive, wide-ranging and authoritative book on authentic Indian food is available, making it simple to prepare your favourite Indian dishes at home, alongside less well-known dishes such as bataer masalydaar (marinated quails cooked with almonds, chillies and green cardamom), or sambharachi kodi (Goan prawn curry with coconut and tamarind). The comprehensive chapters on breads, pickles, spice pastes and chutneys contain a wide variety of recipes rarely seen in Indian cookbooks, such as bagarkhani roti (a rich sweet bread with raisins, cardamom and poppy seeds) and tamatar ka achar (tomato and mustard-seed pickle). India is the only book on Indian food you'll ever need.

  • Sposób dostarczenia produktu fizycznego
    Sposoby i terminy dostawy:
    • Odbiór osobisty w księgarni PWN - dostawa do 3 dni robocze
    • InPost Paczkomaty 24/7 - dostawa 1 dzień roboczy
    • Kurier - dostawa do 2 dni roboczych
    • Poczta Polska (kurier pocztowy oraz odbiór osobisty w Punktach Poczta, Żabka, Orlen, Ruch) - dostawa do 2 dni roboczych
    • ORLEN Paczka - dostawa do 2 dni roboczych
    Ważne informacje o wysyłce:
    • Nie wysyłamy paczek poza granice Polski.
    • Dostawa do części Paczkomatów InPost oraz opcja odbioru osobistego w księgarniach PWN jest realizowana po uprzednim opłaceniu zamówienia kartą lub przelewem.
    • Całkowity czas oczekiwania na paczkę = termin wysyłki + dostawa wybranym przewoźnikiem.
    • Podane terminy dotyczą wyłącznie dni roboczych (od poniedziałku do piątku, z wyłączeniem dni wolnych od pracy).
NAZWA I FORMAT
OPIS
ROZMIAR

Przeczytaj fragment

Ryby i bezkręgowce morskie pozyskiwanie właściwości i przetwarzanie

W książce, w części ogólnej, w chronologicznym porządku scharakteryzowano: środowisko naturalne ryb i bezkręgowców morskich, metody ich pozyskiwania, gatunki poławianych zwierząt morskich, ich wartość użytkową. W obszernej części szczeg&o...

Odroczony rozrost

Klienci oczekują świeżych bułeczek, bez względu na porę dnia. Jak zmodernizować produkcję i rozszerzyć asortyment bez ryzyka zwrotów?Niezbędnik piekarza, dedykowany właścicielom piekarń i cukierni, technologom i uczniom. Podpowiada praktyczne...

Żywienie dzieci

W poradniku omówiono ogólne zasady zdrowego odżywiania i wartości odżywcze poszczególnych składników pokarmowych, a także kształtowanie właściwych nawyków żywieniowych u najmłodszych i żywienie dzieci w różnych...
109,00 zł

Provence The Cookbook

Winner for the UK in the Gourmand World Cookbook Awards 2020 in the Mediterranean category.Provence is the fruit and vegetable garden of France, where much of its most beautiful produce is grown. These ingredients combined with Provence's u...
169,00 zł

India

Photographer Steve McCurry's finest work from decades of travel throughout India - now available in paperbackIndia is among the world's most enthralling and fascinating countries and is one that holds a very special place in McCurry's heart...
139,13 zł

Falastin: A Cookbook

‘This lavish compendium of Palestinian recipes… photographed so vividly you can almost smell the freshly chopped parsley.’ The Times‘a vibrant collection of recipes that reflect Palestinian traditions and yet is utt...
141,00 zł

Indian Vegetarian Cookbook

Fresh, delicious, easy Indian vegetarian dishes from the author of Phaidon's global bestseller, India: The CookbookVegetables are an integral part of Indian cuisine - and this collection of 150 healthy and approachable vegetarian recipes sh...
38,00 zł

Cats Cookbook

Lift the flaps and join in the fun with Cat's Cookbook, a new story in the bestselling Tales from Acorn Wood preschool series by Julia Donaldson and Axel Scheffler, creators of The Gruffalo.Cat wants to learn to cook. Will she find a book t...
79,00 zł

The Pulses & Grains Cookbook

Merchant Gourmet produces quick and easy-to-use pulses, grains, seeds and chestnuts for the home cook. In their first cookbook, they offer 70 recipes using their delicious range of ingredients to make weekday dinners and weekend feasts more exciting - ...

Recenzje

Nikt nie dodał jeszcze recenzji. Bądź pierwszy!