Keto słodycze
Starasz się zdrowo odżywiać? Ograniczasz cukier? Jesteś na diecie ketogenicznej? Dzięki tej książce w zdrowy sposób zaspokoisz ochotę na coś słodkiego. Znajdziesz w niej 150 sprawdzonych przepisów na fit słodycze i przekąski zgodne z zasadami diety ketogenicznej. Składniki to: olej kokosowy i zdrowe oleje roślinne oraz erytrol, mąka kokosowa i migdałowa. Są też opcj1)e bez mleka i orzechów. Każdy przepis opatrzony jest zdjęciem, oraz tabelą z zawartością białek, tłuszczów i węglowodanów. Keto słodycze:
- utrzymają poziom cukru we krwi na stałym poziomie,
- nie zaburzą ketozy,
- wspomogą odchudzanie, gdyż nie są cheat mealem,
Fit słodycze – zdrowe „co nieco” bez konsekwencji dla figury.
- Kategorie:
- Język wydania: polski
- ISBN: 978-83-8272-076-1
- ISBN druku: 978-83-8168-966-3
- Liczba stron: 468
-
Sposób dostarczenia produktu elektronicznegoProdukty elektroniczne takie jak Ebooki czy Audiobooki są udostępniane online po opłaceniu zamówienia kartą lub przelewem na stronie Twoje konto > Biblioteka.Pliki można pobrać zazwyczaj w ciągu kilku-kilkunastu minut po uzyskaniu poprawnej autoryzacji płatności, choć w przypadku niektórych publikacji elektronicznych czas oczekiwania może być nieco dłuższy.Sprzedaż terytorialna towarów elektronicznych jest regulowana wyłącznie ograniczeniami terytorialnymi licencji konkretnych produktów.
-
Ważne informacje techniczneMinimalne wymagania sprzętowe:procesor: architektura x86 1GHz lub odpowiedniki w pozostałych architekturachPamięć operacyjna: 512MBMonitor i karta graficzna: zgodny ze standardem XGA, minimalna rozdzielczość 1024x768 16bitDysk twardy: dowolny obsługujący system operacyjny z minimalnie 100MB wolnego miejscaMysz lub inny manipulator + klawiaturaKarta sieciowa/modem: umożliwiająca dostęp do sieci Internet z prędkością 512kb/sMinimalne wymagania oprogramowania:System Operacyjny: System MS Windows 95 i wyżej, Linux z X.ORG, MacOS 9 lub wyżej, najnowsze systemy mobilne: Android, iPhone, SymbianOS, Windows MobilePrzeglądarka internetowa: Internet Explorer 7 lub wyżej, Opera 9 i wyżej, FireFox 2 i wyżej, Chrome 1.0 i wyżej, Safari 5Przeglądarka z obsługą ciasteczek i włączoną obsługą JavaScriptZalecany plugin Flash Player w wersji 10.0 lub wyżej.Informacja o formatach plików:
- PDF - format polecany do czytania na laptopach oraz komputerach stacjonarnych.
- EPUB - format pliku, który umożliwia czytanie książek elektronicznych na urządzeniach z mniejszymi ekranami (np. e-czytnik lub smartfon), dając możliwość dopasowania tekstu do wielkości urządzenia i preferencji użytkownika.
- MOBI - format zapisu firmy Mobipocket, który można pobrać na dowolne urządzenie elektroniczne (np.e-czytnik Kindle) z zainstalowanym programem (np. MobiPocket Reader) pozwalającym czytać pliki MOBI.
- Audiobooki w formacie MP3 - format pliku, przeznaczony do odsłuchu nagrań audio.
Rodzaje zabezpieczeń plików:- Watermark - (znak wodny) to zaszyfrowana informacja o użytkowniku, który zakupił produkt. Dzięki temu łatwo jest zidentyfikować użytkownika, który rozpowszechnił produkt w sposób niezgodny z prawem. Ten rodzaj zabezpieczenia jest zdecydowanie bardziej przyjazny dla użytkownika, ponieważ aby otworzyć książkę zabezpieczoną Watermarkiem nie jest potrzebne konto Adobe ID oraz autoryzacja urządzenia.
- Brak zabezpieczenia - część oferowanych w naszym sklepie plików nie posiada zabezpieczeń. Zazwyczaj tego typu pliki można pobierać ograniczoną ilość razy, określaną przez dostawcę publikacji elektronicznych. W przypadku zbyt dużej ilości pobrań plików na stronie WWW pojawia się stosowny komunikat.
Przedmowa
Cukiernicy będą piec
Jak używać tej książki
Rozdział 1. Sztuka i nauka keto wypieków
Rady dotyczące keto pieczenia
Plan działania gwiazdy pieczenia
Dokładne odmierzanie składników do keto wypieków
Jak przechowywać keto wypieki
Rozdział 2. Składniki
Wszystko o keto mąkach
Wszystko o keto słodzikach
Wszystko o jajkach
Wszystko o zaczynach
Wszystko o maśle, tłuszczach i olejach
Wszystko o czekoladzie
Wszystko o nabiale (i jego zamiennikach)
Inne keto produkty ze spiżarni
Rozdział 3. Przybory kuchenne
Blachy i naczynia do pieczenia
Pozostały sprzęt
Skalowanie przepisów: jak dostosować się do różnych rozmiarów blach
Rozdział 4. Ciasta na co dzień
Rozdział 5. Ciasta na specjalne okazje
Rozdział 6. Ciasteczka na co dzień
Rozdział 7. Fantazyjne ciasteczka
Rozdział 8. Brownie i batoniki
Rozdział 9. Muffinki i pączki
Rozdział 10. W świecie bułeczek
Rozdział 11. Chleby i bułki
Rozdział 12. Chlebki, pizza i krakersy
Rozdział 13. Placki i tarty
Rozdział 14. Kremy, suflety i inne słodkie wypieki
Rozdział 15. Dodatki
Przeliczniki miar kuchennych
Źródła dostępnych informacji
Wykaz alergenów
Obrazowy przewodnik