MENU
Znaleziono: 53
Przeglądaj:
Sortuj według:
Popularność malejąco
Wyświetl:
20

Anatomia zwierząt Tom 3

3
Ostatni 3 tom nowoczesnego podręcznika anatomii zwierząt.Podzielony jest na 2 części. W pierwszej omówione są: gruczoły dokrewne, układ nerwowy, narządy zmysłów i powłoka wspólna. Część d...
Książka (miękka)
do koszyka
88,11 zł
99,00 zł

Gleboznawstwo

Redakcja: Andrzej Mocek
Kompendium wiedzy o glebie opracowane według najnowszych kryteriów stosowanych w Polsce i na świecie. Nowoczesny, ogólnopolski podręcznik gleboznawstwa. Zaprezentowano w n...
Książka (miękka)
do koszyka
85,14 zł
99,00 zł

Anatomia zwierząt Tom 1

Aparat ruchowy
Wznowienie tomu 1 nowoczesnego, 3-tomowego podręcznika anatomii zwierząt!Obecne, nowe wydanie podręcznika zostało gruntownie zmienione przez uczniów i współpracowników autora - m.i...
Książka (miękka)
do koszyka
85,14 zł
99,00 zł

Żywienie zwierząt i paszoznawstwo

Tom 1 Fizjologiczne i biochemiczne podstawy żywienia zw...
Autor: Jamroz Dorota
Żywienie zwierząt i paszoznawstwo to seria podręczników stanowiących wyczerpujące kompendia wiedzy z zakresu biochemii i fizjologii żywienia, zasad szczegółowego żywienia różnych grup zwierząt o...
Książka (miękka)
do koszyka
79,21 zł
89,00 zł

Anatomia zwierząt Tom 2

Narządy wewnętrzne i układ krążenia, 2
Tom 2 nowoczesnego, podstawowego podręcznika do przedmiotu Anatomia zwierząt.Książka zawiera splanchnologię (nauka o trzewiach), bez gruczołów dokrewnych i angiologię (nauka...
Książka (miękka)
do koszyka
97,01 zł
109,00 zł

Żywienie zwierząt i paszoznawstwo Tom 2

Podstawy szczegółowego żywienia zwierząt
Redakcja: Dorota Jamroz
Żywienie zwierząt i paszoznawstwo to seria podręczników stanowiących wyczerpujące kompendia wiedzy z zakresu biochemii i fizjologii żywienia, zasad szczegółowego żywienia różnych grup zwierząt o...
Książka (miękka)
do koszyka
79,21 zł
89,00 zł

Zielnik i zielnikoznawstwo

Autor: Jacek Drobnik
Zielnik to podstawowe narzędzie badawcze i dokumentacyjne w botanice, to archiwum informacji naukowej na miarę biblioteki.Publikacja omawia:zbieranie (w zgodzie z za...
Książka (miękka)
do koszyka
67,94 zł
79,00 zł

Rasy zwierząt gospodarskich

Kompendium wiedzy o rasach zwierząt gospodarskich najczęściej spotykanych w hodowli. Podręcznik zawiera informacje na temat przodków zwierząt gospodarskich, czasu i miejsca udomowienia oraz geog...
Książka (miękka)
do koszyka
67,94 zł
79,00 zł

Żywienie zwierząt i paszoznawstwo Tom 3 Paszoznawstwo

3
Redakcja: Dorota Jamroz
Troska o zdrowie człowieka, konsumenta produktów pochodzenia zwierzęcego i o dobrostan zwierząt wymagają ciągłego monitorowania wartości pokarmowej i jakości pasz oraz dodatków paszowych, a takż...
Książka (miękka)
do koszyka
79,21 zł
89,00 zł

Innowacje w opakowaniach żywności i napojów

Rynki. Materiały. Technologie.
Redakcja: Neil Farmer
Seria: Opakowania
Produkcja opakowań to aktualnie bardzo istotna gałąź przemysłu o zasięgu globalnym. Na jej dynamiczny rozwój wpływają w dużej mierze nowe rozwiązania technologiczne w zakresie opakowań żywności,...
Książka (miękka)
do koszyka
63,20 zł
79,00 zł

Dendrochronologia

Pierwsze w Polsce, nowoczesne i wyczerpujące kompendium podstaw teoretycznych i wskazówek praktycznych do datowania drewna i rekonstrukcji zmian w środowisku.Autorzy po raz pierwsz...
Książka (miękka)
do koszyka
67,94 zł
79,00 zł

Historia ogrodów Tom 1

Od starożytności po barok
Wspaniała, pięknie ilustrowana publikacja autorstwa Longina Majdeckiego, wybitnego znawcy sztuki ogrodowej, autora wielu projektów założeń ogrodowych, a także licznych publikacji naukowych poświęco...
Książka (miękka)
do koszyka
79,20 zł
99,00 zł

Historia ogrodów Tom 2

Od XVIII wieku do współczesności
Fundamentalny podręcznik poświęcony historii ogrodów. Jedyna publikacja w języku polskim, która przedstawia rozwój sztuki ogrodowej na świecie z uwzględnieniem polskich dokonań. To kompendium wi...
Książka (miękka)
do koszyka
79,20 zł
99,00 zł

Ochrona i konserwacja zabytkowych założeń ogrodowych

Ogrody są wyjątkowymi dziełami sztuki, które pierwiastki żywy w postaci przyrody i nieożywiony łączą twórczą myślą planisty ogrodowego. Warunkiem przetrwania założeń ogrodowych jest zapew...
Książka
do koszyka
103,20 zł
129,00 zł

Mięso i przetwory drobiowe

Technologia, higiena, jakość
Publikacja Wydawnictwa WNT, dodruk Wydawnictwo Naukowe PWN W książce przedstawiono w sposób nowoczesny, z uwzględnieniem norm Unii Europejskiej, zagadnienia dotyczące technologii, higieny p...
Książka (miękka)
do koszyka
76,54 zł
89,00 zł

Bezpieczeństwo i jakość żywności

Pierwsza na rynku polskim praca, która w wieloaspektowy sposób przedstawia zagadnienia związane z bezpieczeństwem i jakością żywności. Tematyka ta należy obecnie do jednego z głównych nurtów roz...
Książka (miękka)
do koszyka
79,21 zł
89,00 zł

Kompendium wiedzy o żywności żywieniu i zdrowiu

Najnowsza wiedza o produktach żywnościowych, o ich przetwarzaniu, utrwalaniu oraz uwarunkowaniach jakościowych i funkcjonowaniu na rynku. Podstawowe wiadomości z zakresu żywienia oraz biologiczn...
Książka (miękka)
do koszyka
79,21 zł
89,00 zł

Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego

Redakcja: Lewicki Piotr P.
Przemysł spożywczy prężnie się rozwija i nieustannie zachodzą w nim zmiany oraz wdrażane są nowe technologie produkcji żywności. Postępująca globalizacja gospodarki wymusza ujednolicenie standard&o...
Książka (miękka)
do koszyka
85,14 zł
99,00 zł

Podstawy biotechnologii przemysłowej

Książka dotyczy poprawnej realizacji procesów i operacji biotechnologicznych, a przede wszystkim optymalizacji oraz doboru warunków technicznych i technologicznych decydujących o jako...
Książka (miękka)
do koszyka
88,11 zł
99,00 zł

Bydło domowe - hodowla i użytkowanie

Podręcznik Bydło domowe to najnowszym opracowaniem dotyczącym problemów związanych z hodowlą i utrzymaniem tego naj...
Książka (miękka)
do koszyka
88,11 zł
99,00 zł
Znaleziono: 53
Przeglądaj:
Sortuj według:
Popularność malejąco
Wyświetl:
20