MENU
ZAWĘŻONE WYNIKI
Znaleziono: 34
Przeglądaj:
Sortuj według:
Od najnowszych
Wyświetl:
20

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Przygotowywanie i wydawanie dań Podręcznik Część 1

HGT.02. Technik żywienia i usług gastronomicznych.
Wydawca: WSiP
Znany i lubiany podręcznik dostosowany do podstawy programowej z 2019 r. omawia starannie surowce stosowane w gastronomii, kładzie przy tym duży nacisk na uwypuklone w nowej podstawie przyprawy ora...
Książka (miękka)
do koszyka
77,00 zł

Organizacja produkcji gastronomicznej. HGT.12

Technikum
Wydawca: WSiP
Znany i lubiany podręcznik, zaktualizowany do podstawy programowej 2019. Omawia zagadnienia z czwartej części kwalifikacji HGT.12 – organizacja produkcji gastronomicznej. Przedstawia m.in.: z...
Książka (miękka)
do koszyka
63,80 zł

Repetytorium i testy egzaminacyjne Kwalifikacja TG.07/HGT.02 Egzamin zawodowy

Kucharz Technik żywienia i usług gastronomicznych. Szko...
Wydawca: WSiP
Repetytorium to kompendium wiedzy z kwalifikacji TG.07 i HGT.02. Krótko prezentuje najważniejsze informacje, w czytelny sposób przypomina istotne cechy surowców gastronomicznyc...
Książka (miękka)
do koszyka
70,90 zł

Pracownia organizacji żywienia Kwalifikacja T.15 Praktyczna nauka zawodu

Technik żywienia i usług gastronomicznych
Wydawca: WSiP
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej i drugiej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i ...
Książka (miękka)
do koszyka
70,90 zł

Zbiór zadań z gastronomii

Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz
Wydawca: WSiP
Zbiór zadań pozwala ćwiczyć umiejętności liczenia wszystkich elementów z jakimi pracownik w zawodach kucharza i technika żywienia i usług gastronomicznych będzie miał do czynienia. Za...
Książka (miękka)
do koszyka
60,70 zł

Sporządzanie potraw i napojów Kwalifikacja TG.07 Podręcznik Część 2

Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz
Wydawca: WSiP
W podręczniku omówiono zagadnienia zawarte w opisie kwalifikacji TG.07. Skoncentrowano się na przedstawieniu grup surowców i sposobów ich przetwarzania w trakcie przygotowywani...
Książka (miękka)
do koszyka
76,60 zł

Sporządzanie potraw i napojów Kwalifikacja TG.07 Podręcznik Część 1

Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz
Wydawca: WSiP
W podręczniku omówiono zagadnienia z zakresu PDG, KPS, BHP oraz kwalifikacji TG07, która dotyczy wyposażenia zakładów gastronomicznych. Publikacja stanowi swoisty przewodnik dl...
Książka (miękka)
do koszyka
76,60 zł

Pracownia obsługi klientów Kwalifikacja T.15 Praktyczna nauka zawodu

Technik żywienia i usług gastronomicznych
Autor: Piotr Dominik
Wydawca: WSiP
Publikacja skierowana do uczniów szkół ponadgimnazjalnych kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu 3. części kwalifikacji T.15...
Książka (miękka)
do koszyka
70,90 zł

Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyrobów piekarskich T.3.2. Podręcznik do nauki zawodu piekarz technik technologii żywności

Szkoła ponadgimnazjalna
Autor: Ewa Giemza
Wydawca: WSiP
Podręcznik szczegółowo charakteryzuje poszczególne rodzaje pieczywa i wyrobów piekarsko-cukierniczych. Omawia najczęściej występujące błędy w trakcie przygotowania wyrobó...
Książka (miękka)
do koszyka
52,60 zł

Usługi gastronomiczne Kwalifikacja T.15.3 Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych

Autor: Anna Kmiołek
Wydawca: WSiP
Podręcznik do nauki: przygotowywania oferty usług gastronomicznych, planowania działań związanych z promocją gastronomii, kalkulacji kosztów, prowadzenia spr...
Książka (miękka)
do koszyka
81,10 zł

Obsługiwanie gości Zeszyt ćwiczeń Część 1

Kelner kwalifikacja T.9
Wydawca: WSiP
Zakres: druga część kwalifikacji T.9 (Obsługiwanie gości)Podręcznik do nauki: wiedzy i umiejętności wchodzących w zakres obowiązków kelnera, ...
Książka (miękka)
do koszyka
50,60 zł

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Technologia gastronomiczna część 1 Podręcznik

Technikum
Autor: Anna Kmiołek
Wydawca: WSiP
Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów)....
Książka (miękka)
do koszyka
81,10 zł

Technika w produkcji cukierniczej Podręcznik Tom 1 Technik technologii żywności cukiernik T.4

Szkoła ponadgimnazjalna
Wydawca: WSiP
Podręcznik do nauki: posługiwania się sprzętem i aparaturą kontrolno-pomiarową stosowaną w magazynach surowców cukierniczych, dobierania maszyn, urządzeń i drobnego s...
Książka (miękka)
do koszyka
60,70 zł

Podstawy gastronomii i technologii żywności Podręcznik do nauki zawodu Część 2

Autor: Anna Kmiołek
Wydawca: WSiP
Podręcznik pomaga nabyć kompetencje wyszczególnione w Podstawie kształcenia w zawodach,czyli w umiejętnościach stanowiących podbudowę do kształcenia w zawodach: piekarz, cukiernik, wędliniar...
Książka (miękka)
do koszyka
64,80 zł

Repetytorium + testy Egzamin zawodowy Kwalifikacja T.15 Technik żywienia i usług gastronomicznych

Szkoła ponadgimnazjalna
Wydawca: WSiP
Publikacja gromadzi najważniejsze wiadomości do powtórzenia przed egzaminem z kwalifikacji T.15. Sygnalizuje treści, które uczeń powinien mieć do tego czasu opanowane. Dzięki testom z...
Książka (miękka)
do koszyka
60,60 zł

Podstawy gastronomii i technologii żywności Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz Część 1

Szkoła ponadgimnazjalna
Wydawca: WSiP
Podręcznik omawia zagadnienia zawarte w PKZ(T.c), czyli treści i umiejętności stanowiące podbudowę do kształcenia w zawodach: kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja kr&oacut...
Książka (miękka)
do koszyka
64,80 zł

Technologie produkcji cukierniczej Podręcznik Część 2

Zasadnicza szkoła zawodowa
Wydawca: WSiP
Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). P...
Książka (miękka)
do koszyka
60,70 zł

Praktyczna nauka zawodu Pracownia produkcji cukierniczej T.4 Cukiernik technik technologii żywności

Wydawca: WSiP
W części teoretycznej pracowni skrótowo przypomniano wiadomości dotyczące produkcji wyrobów cukierniczych. Wskazano najczęściej występujące wady gotowych produktów i pół...
Książka (miękka)
do koszyka
67,80 zł

Usługi kelnerskie Podręcznik Kwalifikacja T.10

Szkoła ponadgimnazjalna. Kelner
Wydawca: WSiP
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu kelner, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.10 (Organizowanie usług gastronomicznych).Obejmuje tematy dotycząc...
Książka (miękka)
do koszyka
65,90 zł

Pracownia gastronomiczna Praktyczna nauka zawodu Kwalifikacja T.6

Technik zywienia i usług gastronomicznych. Kucharz
Wydawca: WSiP
Publikacja pomaga opanować praktyczne umiejętności z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Każdy rozdział zawiera krótkie wprowadzenie, przypominające podstawowe w...
Książka (miękka)
do koszyka
67,80 zł
Znaleziono: 34
Przeglądaj:
Sortuj według:
Od najnowszych
Wyświetl:
20