MENU
Znaleziono: 60
Przeglądaj:
Sortuj według:
Od najnowszych
Wyświetl:
20

Złota księga czekolady

Ponad 300 znakomitych przepisów
Wydawca: Olesiejuk
Ta niezwykła książka z pewnością zadowoli każdego wielbiciela czekolady. Zawiera ponad 300 przepisów na smaczne ciastka, ciasta krojone, brownies, muffinki, babeczki, desery, puddingi,...
Książka (twarda)
do koszyka
80,32 zł
103,95 zł

Żywienie człowieka Tom 1-3

Żywienie człowieka. Tom 1-3 to kolejne wydanie wielokrotnie wznawianego podręcznika akademickiego poświęconego problematyce żywienia człowieka. Pojedyncze tomy podręcznika to Żywienie człowieka. Po...
Książka
do koszyka
273,60 zł
304,00 zł

Smaki dwudziestolecia

Zwyczaje kulinarne, bale i bankiety
Książka zabiera czytelników w podróż po międzywojennej Polsce, w której ważnym zmianom politycznym i gospodarczym towarzyszyły przeobrażenia w formach życia towarzyskiego i kul...
Książka (twarda)
do koszyka
62,10 zł
69,00 zł

Paradygmaty rozwoju konsumpcji żywności w Polsce - Outlet

"W opracowaniu Autorka zaprezentowała problematykę rozwoju konsumpcji żywności w Polsce, a więc ważną i stale aktualną. (…) Praca może mieć duże walory informacyjne (przeglądowe, statys...
Książka (twarda)
do koszyka
36,56 zł
59,00 zł

Historia polskiego smaku - Outlet

Kuchnia / Stół / Obyczaje
„Historia olskiego smaku” opowiada o tysiącu lat polskiej kuchni, o jej dziejach od początku naszej państwowości aż po czasy PRL-u! Przedstawia nie tylko zmieniające się przez wieki men...
Książka (miękka)
do koszyka
48,95 zł
79,00 zł

Ślónsko kuchnia dla Hanysów i Goroli

Wejrzyj. Uworz. Pojedz
Kuchnia śląska? To nie tylko żur, krupniok, czy rolada z ziemniaczanymi kluskami i modrą kapustą. Śląskie niebo było kiedyś potrawą równie popularną, jak rolada. Kto dziś wie, co to za danie? Śl...
Książka (miękka)
do koszyka
52,51 zł
59,00 zł

Biotechnologia żywności - Outlet

Biotechnologia jest jedną z najintensywniej rozwijających się dyscyplin naukowych.Przewiduje się, że w XXI wieku będzie miała znaczący wpływ na wiele sfer naszego funkcjonowania, zwłaszcza na...
Książka (miękka)
do koszyka
61,35 zł
99,00 zł

Mięso i przetwory drobiowe - Outlet

Technologia, higiena, jakość
W książce przedstawiono w sposób nowoczesny, z uwzględnieniem norm Unii Europejskiej, zagadnienia dotyczące technologii, higieny produkcji produktów z mięsa drobiowego oraz jakości mi...
Książka (miękka)
do koszyka
55,14 zł
89,00 zł

Polska kuchnia Rozsmakuj się w tradycji - Outlet

„Polska kuchnia. Rozsmakuj się w tradycji” to powrót do smaków z dzieciństwa. W elegancko wydanej książce autorstwa Joanny Furgalińskiej znajdują się przepisy na tradycyjn...
Książka (twarda)
do koszyka
36,56 zł
59,00 zł

Bezpieczeństwo i jakość żywności - Outlet

Jest to pierwsza na rynku polskim praca, która w wieloaspektowy sposób przedstawia zagadnienia związane z bezpieczeństwem i jakością żywności. Tematyka ta należy obecnie do jednego z ...
Książka (miękka)
do koszyka
55,14 zł
89,00 zł

Istota ryżu - Outlet

O duszy japońskiego jedzenia
Autor: Michael Booth
Poznajcie oszałamiające bogactwo japońskiej kuchni – jej smaków, zapachów i rytuałów! Autor książki Sushi i cała reszta po dziesięciu latach zapragnął wrócić do Ja...
Książka (miękka)
do koszyka
24,16 zł
39,00 zł

Domowe wędliny tradycyjne oraz dojrzewające

Wydawca: Olesiejuk
Druga część bestsellerowej książki Roberta Winckiewicza to wspaniałe pomysły na wędliny, smarówki i rozmaite dodatki domowego wyrobu.Staram się przedstawić Wam nowe pomysły na wyroby r...
Książka (twarda)
do koszyka
31,81 zł
39,99 zł

Domowe wędliny z dziczyzny

Wydawca: Olesiejuk
Trzecia książka Roberta Winckiewicza w całości poświęcona jest dziczyźnie.Dowiesz się z niej, jak postępować z tuszą, jak konserwować i przechowywać mięso oraz jak przygotować je do dalszej o...
Książka (twarda)
do koszyka
31,81 zł
39,99 zł

Pyszne dania z makaronem

Wydawca: Olesiejuk
Seria: PYSZNE DANIA
Makaron nie musi być tylko dodatkiem do rosołu. Włosi jedzą makarony prawie codziennie, co wskazuje, że pasta przyrządzana z rozmaitymi sosami nigdy się nie znudzi. Potrawy z makaronem sprawdzą się...
Książka (miękka)
do koszyka
6,35 zł
7,99 zł

Polska Wielkanoc

Wydawca: Olesiejuk
O niezwykłości Wielkanocy decyduje polska gościnność i zamiłowanie do biesiadowania.Zgodnie z tradycją stół wielkanocny powinien wręcz uginać się pod ciężarem smakowitych, świątecznych...
Książka (miękka)
do koszyka
6,57 zł
6,99 zł

Pyszne dania z ryżem

Wydawca: Olesiejuk
Ryż jest pożywieniem 1/2 ludności świata. Każdy z jego gatunków przeznacza się do innego rodzaju potraw. Najbardziej popularne są pochodzące z Włoch risotta z ryżem arborio, ryż jaśminowy wy...
Książka (miękka)
do koszyka
6,35 zł
7,99 zł

Domowe wędliny tradycyjne oraz sous vide

Wydawca: Olesiejuk
Robert Winckiewicz, dobrze już znany wielu czytelnikom, w swojej najnowszej książce zamieszcza przepisy na nowe pyszne i zdrowe produkty.W tym opracowaniu obok wcześniejszych przepisów...
Książka (twarda)
do koszyka
35,91 zł
39,90 zł

Mięso i przetwory drobiowe

Technologia, higiena, jakość
Publikacja Wydawnictwa WNT, dodruk Wydawnictwo Naukowe PWN W książce przedstawiono w sposób nowoczesny, z uwzględnieniem norm Unii Europejskiej, zagadnienia dotyczące technologii, higieny p...
Książka (miękka)
do koszyka
76,54 zł
89,00 zł

Technologia przetwórstwa mięsa

Publikacja Wydawnictwa WNT, dodruk Wydawnictwo Naukowe PWN Oto książka, w której przedstawiono całość zagadnień dotyczących nowoczesnego przetwórstwa mięsa. Omówiono w niej m.in. metody ubo...
Książka (miękka)
do koszyka
76,54 zł
89,00 zł

Grill przez cały rok

Wydawca: Olesiejuk
Magda Grzegorczyk w swojej najnowszej książce proponuje swój zdrowy i szybki sposób na grillowanie, udowadniając, że wcale nie trzeba do tego letnich wieczorów, brykietu i podp...
Książka (twarda)
do koszyka
27,75 zł
34,89 zł
Znaleziono: 60
Przeglądaj:
Sortuj według:
Od najnowszych
Wyświetl:
20